Τρέχουν στο «παρά 5» για ασφαλτοστρώσεις

Σχόλιο για την ασφαλτόστρωση των δρόμων στα Βλαχάτα:

Εν όψη των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, η Περιφερειακή Αρχή και η Δημοτική Αρχή Αργοστολίου, παίρνοντας, όχι “ένα μυστρί και μια πλάκα” που έλεγε και το τραγούδι, αλλά ένα ασφαλτικό μηχάνημα, ασφαλτοστρώνουν τμήματα δρόμων.

Τόση είναι η μανία τους να δείξουν έργο στο “παρά πέντε” των εκλογών, αφού δεν έγινε τίποτε στα τέσσερα χρόνια θητείας τους, που χωρίς να σκέφτονται την ασφάλεια των πολιτών έχουν καταφέρει, τουλάχιστον μέσα στα Βλαχάτα που είμαι κάτοικος, να δημιουργήσουν “παγίδες” βάθους μισού μέτρου περίπου από τα φρεάτια των όμβριων υδάτων, με κίνδυνο να σκοτωθούν άνθρωποι ή και να καταστραφούν αυτοκίνητα. Άλλα και σε τμήματα του δρόμου με χαμηλά πεζοδρόμια η άσφαλτος να έχει γίνει ένα με το πεζοδρόμιο με ό,τι κινδύνους μπορεί να εγκυμονεί αυτό.

Είναι, λοιπόν, ευκαιρία ο λαός του Αργοστολίου και των χωριών του να σκεφτεί εάν θα συνεχίσει να στηρίζει αυτούς που προτεραιότητα τους έχουν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και όχι τη ζωή και την ασφάλεια του λαού ή αν θα ενίσχυσει αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια, ώστε από καλύτερες θέσεις να παλέψει για τα λαϊκά συμφέροντα.

Μαρία Αλιβιζάτου

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος

με τη Λαϊκή Συσπέιρωση