Τρίτη θητεία ο Πάνος!

Η εκλογη στην θέση του συνηγόρου του δημότη, σε έναν Δήμο, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 του συνόλου των δημοτικών συμβούλων του Δήμου.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεκάδες Δήμοι ανα την χώρα, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Κεφαλονιάς, δεν έχουν μπορέσει μέχρι σήμερα να στελεχώσουν τη θέση αυτή.

Στον Δήμο όμως Χολαργού-Παπαγου η θέση αυτή καλύφθηκε άνετα από την πρώτη μέρα.

Ο συμπατριώτης μας και τ. γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς στο Υπουργείο Παιδείας, Πάνος Κανελλόπουλος υπερψηφίστηκε για την θέση αυτή και από συμβούλους της αντιπολίτευσης και έτσι αισίως διάγει τον τρίτο χρόνο της θητείας του στον έν λόγω Δήμο που σημειωτέον είναι ένας από τους πέντε ποιο οικονομικά αυτοδύναμους Δήμους στην Αττική, με ταμειακό  πλεόνασμα άνω των 10.000.000 ευρώ.

Πρόσφατα κατέθεσε τον ετήσιο απολογισμό της δραστηριότητος του στον δήμαρχο Γ. Αποστολόπουλο, απο όπου και η σχετική φωτογραφία.

Ο Πανος Κανελοπουλος ένας αυτοδημιούργητος νέος δικηγόρος, με έντονη πολιτική δράση απο τα φοιτητικά του χρονια έχει καταφέρει να κινείται με άνεση τόσο στην Αθηνα όσο και στην Κεφαλονιά και να χαίρει της γενικότερης εκτίμησης φίλων και αντιπάλων.

Φαίνεται πάντως ότι οι κυνηγοί στελεχών του Κυριακου Μητσοτάκη τον έχουν εντοπίσει από καιρό όποτε μάλλον οι εκπλήξεις με τον Πάνο θα συνεχιστούν! Μείνετε συντονισμένοι…