Τρίτη (19/6) ή Τετάρτη (20/6) η παραλαβή του Νέου Γηροκομείου από το Δ. Κεφαλονιάς

O πρόεδρος του Γηροκομείου Μάκης Αποστολάτος, πασίγνωστος ως «Μαέστρος»

«Την προσεχή Τρίτη ή την Τετάρτη ο Δήμος Κεφαλονιάς παραλαμβάνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου».

Αυτό δήλωσε χθες στον «Η» ο πρόεδρος του Γηροκομείου Μάκης Αποστολάτος, αναφερόμενος στο πολυπόθητο τέλος ένος έργου δύο φάσεων που έχει καταντήσει «Γεφύρι της Αρτας».

Οπως είπε ο κ. Αποστολάτος, το έργο των Κτιριακών Εγκαταστάσεων του Γηροκομείου θα παραλάβει η αρμόδια Επιτροπή του Γηροκομείου, δηλαδή ο αναπληρωτής δημάρχου Διονύσης Λυκούδης και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος και, βέβαια, υπό την εποπτεία του κ. Αποστολάτου.

Ο κ. Αποστολάτος επεσήμανε ακόμη ότι, κατά δήλωση του δήμαρχου Αλέξανδρου Παρίση, υπεγράφει από τον περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο η μελέτη του υποέργου του Γηροκομείου για την προμήθεια νέου μηχανολογικού εξοπλισμού του Γηροκομείου, προϋπολογισμού 1,2 εκατ. Ευρώ.

Ακόμη ο κ. Αποστολάτος πρόσθεσε ότι μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του Γηροκομείου, το Ιδρυμα θα λειτουργήσει με τα υπάρχοντα μηχανήματα που υπάρχουν και στον Αγιο Ανδρέα Μηλαπιδιάς.

Τέλος, ο κ. Αποστολάτος αναφερόμενος στο τελικό χρονοδιάγραμμα, τόνισε ότι το Νέο Γηροκομείο θα αρχίσει -εκτός απροόπτου- να λειτουργεί σε ενάμισι με δύο μήνες, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί τον Αύγουστο και η μεταφορά των 70 τροφίμων του.