Τραυματισμός εργαζομένου στο «Αλεξάνδρα Λ.»

Τραυματίστηκε προχθές το πρωϊ 55χρονος εργαζόμενος συνεργείου που εκτελούσε εργασίες επισκευής του πλοίου «Αλεξάνδρα Λ» (πρώην «Μυρτιδιώτισσα»), ιδιοκτησία της οικογένειας του αντιδημάρχου Διονύση Λυκούδη, το οποίο είναι πρυμνοδετημένο στο νέο μώλο Δραπετσώνας και πρόκειται να δρομολογηθεί στις γραμμές μας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 22/2/18, ένας 57χρονος εργαζόμενος στο ίδιο πλοίο, εξέπνευσε, ενώ εκτελούσε επίσης εργασίες επισκευής, από παθολογικά αίτια.

Σχετικά με το περιστατικό του τραυματισμού του 55χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, το ΥΕΝ ανακοίνωσε τα εξής:

Η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα (προχθές), για περιστατικό τραυματισμού ενός 55χρονου εργαζόμενου σε ιδιωτικό συνεργείο, κατά την εκτέλεση εργασιών μετασκευής στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ» Ν.Π.9465, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο στο νέο μώλο Δραπετσώνας.

Ο ανωτέρω 55χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο μετά από πτώση, ενώ μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.