ΤΡΕΙΣ! ΟΧΙ ΔΥΟ!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΤΡΕΙΣ, ΟΧΙ ΔΥΟ, οι κατηγορίες των ειδικά εκπαιδευθέντων στο ART της διασποράς, των εκάστοτε επιθυμητέων τους- ευκταίων τους, μέσα από τα σύγχρονα Μέσα, ειδικά αυτά, της Ηλεκτρονικής μας, μοντέρνας Επικοινωνίας!

➔Η ΠΡΩΤΗ, η γνωστή για την έντεχνη προώθηση των «fake news», των ψευδών ειδήσεων δηλαδή, των κάθε είδους αναληθειών Ιστορικών, και άλλων!

➔Η ΔΕΥΤΕΡΗ, η κατηγορία των ειδικά εκπαιδευθέντων στην διαπίστωση, στην αποκάλυψη, στο «ξεσκέπασμα» αυτών των αναληθειών, σφραγίζοντες τις αποκαλύψεις τους, με την σφραγίδα του «hoax», της απάτης τουτέστιν, του ψεύδους, της φάρσας!

➔ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ (και …χειρότερη των τριών), εκείνη η κατηγορία των πλέον ταλαντούχων και καταφανέστατα αρτιότερα εκπαιδευθέντων, από τους πιο πάνω όλους! Η κατηγορία αυτών, των μάλλον αμειβομένων πλουσιοπάροχα, μέσω πανάκριβων «αναθέσεων», αυτών οι οποίοι αναλαμβάνουν να στρεβλώσουν, να παραποιήσουν ακόμα και την μεγαλύτερη και διαχρονικά επιβεβαιωμένην ιστορικήν, για παράδειγμα, αλήθεια-πραγματικότητα, και να την παρουσιάσουν ως «ΗΟΑΧ», με στοιχειοθετήσεις έντεχνα ψευδείς, που όμως η απαράμιλλη Τέχνη τους, εμφανίζει ως αληθέστατες στους αδαείς!

➔ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ:

➔ΤΡΕΙΣ, όχι δύο οι κατηγορίες! ΤΡΕΙΣ!!!