Τρομακτικό! Μεξικανοί γλιτώνουν την τελευταία στιγμή από το σεισμό…

Ένα συμπίλημα βίντεο από το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στο Μεξικό καταγράφει πώς κάτοικοι της πρωτεύουσας γλιτώνουν την τελευταία στιγμή από του Χάρου τα δόντια καθώς σωριάζονται δίπλα τους κτίρια και μπάζα.

Ένας νεαρός και μια μεσήλικη γυναίκα τρέχουν να σωθούν στο αίθριο ενός εμπορικού κέντρου. Αλλά ούτε κι εκεί δεν είναι ασφαλείς, καθώς κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα αρχίζουν να πέφτουν τζάμια από την οροφή. Θα γλιτώσουν με την ψυχή στο στόμα.

Στο επόμενο κλιπ, ένας νεαρός με κόκκινο φούτερ έχει βγει σε διασταύρωση και παρατηρεί σαστισμένος τα κτίρια να τρέμουν γύρω του, όταν ένα από αυτά καταρρέει με πάταγο μέσα σε ένα σύννεφο σκόνης.

Ανάλογες συγκλονιστικές στιγμές με κτίρια που κλονίζονται συθέμελα κατέγραψαν πολλοί χρήστες των social media με τα κινητά τους. Μια ομάδα ενοίκων μόλις που θα προλάβει να εγκαταλείψει μια πολυκατοικία…

Από το δωμάτιο ενός ουρανοξύστη το θέαμα είναι συγκλονιστικό. Πολυώροφα κτίρια ταλαντεύονται καθώς βογκάει η γη, η Πόλη του Μεξικού έχει καλυφθεί από ένα σύννεφο σκόνης – σκηνές βγαλμένες από ταινία καταστροφής…

(iefimerida.gr)