Τρόφιμα στους έχοντες ανάγκη

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Ληξουρίου διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ, Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Για την αποφυγή συνωστισμού και προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα εξαιτίας του lockdown, έγινε διανομή τροφίμων κατ’ οίκον , στους δικαιούχους, σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Ληξουρίου.

Τα άτομα/οικογένειες που παρέλαβαν τα τρόφιμα ήταν 106. Τα αγαθά που διανεμήθηκαν αφορούσαν ξηρά τροφή, είδη καθαρισμού, είδη μαναβικής, νωπά προϊόντα και παιδικές τροφές.

Η διανομή τροφίμων διήρκησε από τις 21-24 Νοεμβρίου, για όποιον δικαιούχο δεν είχε παραλάβει τα τρόφιμα του και η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Για ακόμα μία φορά οι εργαζόμενοι του Αυτοτελούς Γραφείου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας, οι υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και οι εθελοντές, ανταποκρίθηκαν άψογα, οργάνωσαν και εκτέλεσαν το όλο εγχείρημα.

Ο Δήμος Ληξουρίου έμπρακτα αποδεικνύει πως τις δύσκολες αυτές μέρες της πανδημίας είναι κοντά στις ευάλωτες ομάδες και στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου
Ντιουάνι Γάλεμπ