Τσικνοπέμπτη στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι

Τσικνοπέμπτη στο Αργοστόλι

Σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου (Τσικνοπέμπτη) θα γίνουν στον Δήμο Αργοστολίου οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Ο Δήμος Αργοστολίου γιορτάζει την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ από τις 5.00μμ στην πλατεία Βαλλιάνου και σας περιμένουμε να τσικνίσουμε όλοι μαζί, παρέα με την ορχήστρα του Άγγελου Ανδρεάτου και χορούς από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κρανιάς «Ο Μπάλλος», Σκάλας «Πηνελόπη» & παραδοσιακές Καντρίλιες από τον Χορευτικό Όμιλο Ελειού-Πρόννων «Το Ξώμερο».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Βάλσαμος» θα μοιράσει παραδοσιακά ρυζόγαλα!!!

Μέρα αυθεντικής αποκριάτικης διασκέδασης και ξεφαντώματος η Τσικνοπέμπτη, μας καλεί να το ρίξουμε έξω και σας περιμένουμε όλους για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Στον ΚΑΡΑΒΑΔΟ στο χώρο του ΚΑΠΗ στις 7.00μμ, σας περιμένουμε όλους για μία άκρως αποκριάτικη παράσταση θεάτρου σκιών από τον Βαγγέλη Σταθάτο! Διοργάνωση, Δήμος Αργοστολίου.

 

Τσικνοπέμπτη στο Ληξούρι

Εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στο Ληξούρι:

◼︎ 12:00 Αν καπνό δείτε απ’ το πρωί στο Λογγό, μην σκιαχτείτε εμείς στον Υπερίωνα είμαστε που Τσικνίζουμε!

◼︎ 17:30 Οι Χορευτικοί Σύλλογοι «Αετός Καμιναράτων», «Ιόνιας Πνοή» και Πολιτιστικός Σύλλογος του βιολιού του Λαμπρογιάννη Πεφάνη και του παραδοσιακού σχήματος Monte Nero.

◼︎ 19:00 Τρεις από τους κρεοπώλες του τόπου μας, «Ο Κότσας» «The butcher Repousis» και ο «Βαλλιάνος Παναγής» αναλαμβάνουν να σας τρατάρουν λουκάνικα στην πλατεία.

Έμπειροι Ληξουριώτες γευσιγνώστες περιεργάζονται τις δημιουργίες τους, σε ένα διαγωνισμό που δεν θα μετράει μόνο η γεύση …και προκαλεί αστείρευτο γέλιο!

Για να μην σας πέσει βαρύ, ο Δήμος θα προσφέρει παράλληλα κρασί και σουβλάκια.

◼︎ 19:00 Την Τσικνοπέμπτη η Μπαράκα μας από της 7 το απόγευμα ανοίγει την πόρτα της στον Βασιλιά Καρνάβαλο για να τσικνίσουμε μαζί. Στις 9 το βράδι ο Νικόλας Κοντογιάννης θα σας ξεσηκώσει με την κιθάρα του!

◼︎ 20:00 Ελάτε να τσικνίσουμε στη «Μιμόζα» τηλ. 26710-93454