Τύφλα να χουν ο Γκαίμπελς και ο Γεωργαλάς

Θεόφιλος Μιχαλάτος

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ γεγονός! Δεν έχει ξαναγίνει να γράφεται ένα σχόλιο 131 λέξεων και η απάντηση να είναι …υπερδιπλάσια …275 λέξεις!

Και μάλιστα από τρία γεγονότα που καταλογίζονται «να απαντιέται» …μόνο το ένα!

Βέβαια το κορυφαίο όλων είναι να σχολιάζεις την Δημοτική Αρχή Αργοστολίου και τον δήμαρχο Μιχαλάτο και η απάντηση να μην έρχεται από τον ίδιο τον θιγόμενο δήμαρχο, ούτε καν «εκ του γραφείου του» όπως συνηθίζει και πολύ περισσότερο δεν τηλεφωνεί για να λύσει την «παρεξήγηση» όπως έχει πράξει και πρόσφατα μάλιστα!!!

Η απάντηση έρχεται από …την ιδιοκτησιακή ιστοσελίδα inkefalonia του επιχειρηματία Θεόφιλου Μιχαλάτου που τυγχάνει και δήμαρχος!!!

Και μετά παρεξηγιούνται που τους λες ότι δεν δημαρχεύει καμία Δημοτική Αρχή, αλλά ένα Ολιγαρχικό σύστημα, γεγονός πρωτοφανές στα χρονικά της Κεφαλονιάς!

Και επί της ουσίας του σχολίου του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗ στην στήλη του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου.

Με αφορμή την ανακοίνωση ου δήμου Ληξουρίου για την ένταξή στην σύγχρονη υπηρεσία τηλεδιάσκεψη από Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή αλλιώς την υπηρεσία my kep live, κατεγράφη ένα σχόλιο με τίτλο «Εξυπνο Ληξούρι ναι! Έξυπνο Αργοστόλι γιόκ!», που ανέφερε:

Για την εξυπηρέτηση όμως των πολιτών με την σύγχρονη υπηρεσία τηλεδιάσκεψη από Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή αλλιώς την υπηρεσία my kep live …το Ληξούρι βάζει τα γυαλιά στο Αργοστόλι, όπως με το καταφύγιο για τα αδέσποτα και το έργο για τις «Υποδομές ηλεκτροκίνησης-ηλεκτρικά οχήματα-σταθμοί φόρτισης Δήμου Ληξουρίου»!!! Κατά τα άλλα ο Θεόφιλος με το αυθαίρετο κοντέινερ και πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά του στα …Τρίκαλα πάει να μας πείσει για …το «έξυπνο» Αργοστόλι!»

Παράλληλα ο ΙΒΑΝ στην δικά του στήλη την Τρίτη έγραψε το δικό του σχόλιο:

«Αυτή μάλιστα είναι σοβαρή πρόταση. Από την πλευρά του ο Κατσιβέλης μπορεί να έκαμε το λάθος και να είπε ΝΑΙ στα 500ρικα της ντροπής για τους γιατρούς αλλά έβαλε το Ληξούρι στην καινοτόμο υπηρεσία MY KEP LIVE , όπου οι Ληξουριώτες και οι Παλικισιάνοι πολίτες θα εξυπηρετούνται μέσω βιντεοτηλεφώνου.

Ο Θεόφιλος, όπως βλέπουμε ούτε ξέρει τι είναι αυτό!..».

Ο Θεόφιλος λοιπόν ως ο Μέγας Μαλαγάνας τι κάνει;

Δεν παίρνει το αρχικό σχόλιο του Κοσμο-πολίτη, αλλά αυτό του Ιβάν, οπότε και απομονώνει το θέμα του my kep live, δίχως να λέει λέξη για την ουσία της υπόθεσης ότι μόνο …έξυπνο δεν είναι το Αργοστόλι όπως το εμφανίζουν με το αυθαίρετο κοντέινερ (του e-argostoli) και «τα μαλλιοκέφαλά» που πληρώνει στα Τρίκαλα, όταν το Ληξούρι έχει το καταφύγιο για τα αδέσποτα και το έργο για τις «Υποδομές ηλεκτροκίνησης-ηλεκτρικά οχήματα-σταθμοί φόρτισης Δήμου Ληξουρίου»!!!

Οπότε και όχι μόνο «μαγειρεύει» κατά το δοκούν το σχόλιο αλλά …ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ στα επίμαχα!

Το συμπέρασμα; Τύφλα να ‘χουν ο Γκαίμπελς του Ναζισμού και ο Γεωργαλάς της Χούντας!

Το κυριότερο όμως όλων;

Πρώτα απ’ όλα από τις καθημερινές αποκαλύψεις του «Η» ο Θεόφιλος βρήκε να πιαστεί από ένα σχόλιο με ειρωνική διάθεση, «να το μαγειρέψει» και να βγάλει όλο του τον κομπλεξισμό για τον «Η»!!!

Και μετά μην απαντώντας ο ίδιος ως δήμαρχος αφού με αυτήν ιδιότητά του ασχολείτο το σχόλιο, αλλά απάντησε ως ιδιοκτήτης του inkefalonia (αφού «η απάντηση» δεν έφερε υπογραφή οπότε και πιστώνεται στον ιδιοκτήτη!!!) ήταν η επιβεβαίωση της κατρακύλας που βιώνει η τοπική μας κοινωνία!

Τον Δήμο Αργοστολίου δεν τον διοικεί ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, αλλά ο Ολιγάρχης Θεόφιλος Μιχαλάτος!

Υ.Γ. Η «πλάκα» είναι ότι εκτίθεται με όλα αυτά κωμικοτραγικά και ο ανταυτού Τσιλιμιδός που υπογράφει το δελτίο Τύπου στις 3/9/2020 του Δήμου για την υπηρεσία my kep live αλλά …παρακάμπτεται στην «απάντηση» επιβεβαιώνοντας πως …είναι τύποις. Ίσως πάντως έτσι τον γλυτώνει ο Θεόφιλος από τον κόπο να απαντήσει γιατί θα πρέπει να διαθέτεις πυξίδα για να βρεις την συγκεκριμένη υπηρεσία στην ιστοσελίδα του δήμου και φυσικά να μας πει τι προβολή έχει δοθεί από τον Δήμο στη στην υπηρεσία και πόσες βιντεοκλήσεις-κλήσεις έχουν γίνει από τους πολίτες στον ένα χρόνο λειτουργίας της!