Υβριζόμεθα και …πληρώνουμε!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών
  • ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να εκφρασθεί καλύτερα, από όπως το εξέφρασε η πολύ γνωστή ” αυθεντία” επί του αντικειμένου, βυζαντινολόγος ιστορικός, Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ ,για τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και ιστορικό, Μαρία Ρεπούση και τα …”ευρήματά” της! Για Παράδειγμα! Επειδή δεν πρόκειται μόνον περί της εν λόγω!!
  • “ΑΛΛΟ να ξέρεις Ιστορία και άλλο να κάνεις …ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ” είπε!! “ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ”, κομματισμός, κομματικισμός, “χρωματο-φανατισμός”, Παραταξιακός …όρκος, νοοτροπία …κουλτουρέ-συντικάλ, προσπάθεια εφαρμογής …”Marketing” που θέλει…”να μιλούν για σένα, έστω και αρνητικά, από το να …μη μιλούν καθόλου”!!!
  • ΝΑΙ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, δεν πρόκειται περί …κομματικής σύναξης, ηχογραφημένου…χειροκροτήματος και …”καραμούζας” αλλά πρόκειται περί προσπάθειας ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ μιας ανεπανάληπτης γλώσσης, μιας δοξασμένης Ιστορίας, ενός απαράμιλλου Πολιτισμού!
  •  ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ, για όλες αυτές τις “Ιδεολογικές” (ουσία!) αηδίες, και χθες και σήμερα και αύριο και πάντοτε, ιδρωκοπά και πληρώνει ο ανυπεράσπιστος φορολογούμενος!!!