Υγεία και χρημα!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΓΙΑ ΟΣΟΝ ΧΡΟΝΟΝ, για όσους μήνες, θα τα «βολεύουμε» οικονομικά, με κάθε τρόπο και με κάθε βοήθεια, εκ των έσω, εκ των έξω ή από το… φεγγάρι, τα σωτήρια όντως, επιβληθέντα μέτρα, θα γίνονται σεβαστά και ευτυχώς!

➔ΥΠΟ θανατηφόρον ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΝ και από …μόνα τους θα τεθούν, εάν τούτη η επιμονή του ιού συνεχίσει επί μακρόν να αφαιρεί ζωές και περιουσίες Εθνικές-ατομικές!

➔ΟΤΑΝ δηλαδή, αναπόφευκτα, θα εκλείψουν, θα έχουν… εξαφανισθεί, τα γενικότερα οικονομικά μέσα, για την επιβίωση και  για την φροντίδα των νοσούντων-υποφερόντων, στις περισσότερες Χώρες, μεταξύ των οποίων και στην πολύπλευρα «γονατισμένην», και δη προ πολλού, δική μας!

➔ΕΙΔΙΚΑ, αν οι έχοντες στα χέρια τους την Διαχείριση τεραστίων ποσών, όπως οι της Ενωσούλας μας της Ευρωπαϊκής τα «αφεντικά», αν συνεχίζουν να πειραματίζονται, με την αναμενόμενην, ολικήν εξαθλίωση περιοχών της «δικαιοδοσίας» τους!

➔ΟΘΕΝ: Πάλι, πάλι και πάλι, το «άτιμο» το χρήμα θα πρυτανεύσει …πάντων και  πασών, και την ανθρώπινη, ήδη καταφανέστατα… «παραπαίουσα», μοίρα μας, εν κατακλείδι, θα κατευθύνει!

➔ΕΙΝΑΙ, ίσως, η πρώτη φορά που οι Πολιτικοί ηγέτες θα αναγκασθούν, εκ των πραγμάτων, να εμπεδώσουν και να ομολογήσουν την αδυσώπητη, πάντοτε «Φιλτάτην» Αλήθεια, σύμφωνα με την οποίαν η Υγεία ανθρώπων, λαών ολόκληρων, όπου γης, ΔΕΝ προστατεύεται, δεν συντηρείται, δεν διασφαλίζεται, αν το ευλογημένο-καταραμένο Χρήμα απουσιάζει!

➔Η ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ χρόνια, τακτικότατα εδώ δημοσιευόμενη ΕΥΧΗ του γράφοντος, για «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ», δυστυχώς, συνιστά την ρεαλιστικότερη, ευθύτατη, μακράν κάθε υποκρισίας, τέτοιαν ευχήν ανθρώπου προς άνθρωπον!!!