ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΑΘΟΝ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ μελετήσει επαρκώς το παρελθόν μας, θα διαπιστώναμε ότι ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ιστορία μας, που μένουμε απαθέστατοι οι άμαχοι, προ παρομοίου τεραστίου Εθνικού κινδύνου, μη ενδιαφερόμενοι -ουσία- ΟΥΤΕ για τα ίδια τα παιδιά μας, και ότι όσες φορές εξήλθαμε νικηφόροι από παρόμοιες καταστάσεις, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ, ο Ελληνικός Πληθυσμός, στο σύνολό του, ήταν στο πλευρό των στρατευμένων, με ενδιαφέρον και διάθεση πολύπλευρης συνδρομής τους, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ως ΘΥΜΑΤΑ, μιας μακροχρόνιας, αντεθνικής, άθλιας, Προπαγάνδας!!!!!!

➔ ΣΤΟΝ ΝΕΟΝ ΧΡΟΝΟΝ,

➔ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ας σκεπτόμαστε ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, όλες και όλους, όσες και όσους ξημερώνονται και βραδιάζονται, με το δάκτυλο στην σκανδάλη, ήδη επί μήνες, ενώ εμείς οι υπόλοιποι, εν πολλοίς αγνοούντες την ύπαρξή τους και την τεράστιαν προσφοράν τους προς την Πατρίδα τους και Πατρίδα μας, προς όλους μας, απολαμβάνουμε τα εορταστικά μας εδέσματα, πίνοντες… ο ένας στην υγείαν του άλλου!

➔ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ, και ας μας απασχολούν τα σοβαρά μας Εθνικά Θέματα! ΧΩΡΙΣ εξάρσεις, υπέρ εθνικισμούς, και επώδυνες, αχρείαστες και μόνον επιζήμιες «αναμοχλεύσεις»! Γιατί, εν κατακλείδι, ΕΙΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

➔ ΠΡΙΝ και πάνω απ’ όλα! Εκ βαθέων το εύχομαι!!!