ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟΝ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΕΡΩΤΩΜΑΙ συχνότατα, οπωσδήποτε λόγω… ηλικίας , για την άποψή μου, για την πρόβλεψή μου, ως προς το πότε περίπου θα… «υποχωρήσουν» τα μέτρα τα γνωστά!

➔ΜΑΚΑΡΙ να εγνώριζα, ό,τι οι ίδιοι οι επιστήμονες της υγείας αγνοούν! Είναι όμως, για τον οιονδήποτε, Επιστήμονα ή Εργάτη, Βασιλέα ή Στρατιώτη, ΑΔΥΝΑΤΟΝ, κάτι τέτοιο! Αδύνατον, ακόμα και για τον μεγαλύτερον… μάγον!

➔ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, και δη με κάθε βεβαιότητα, και πάλι λόγω… ηλικίας, είναι πόσον ακριβώς αντέχουμε, ως Οικονομία Χώρας «μαστιγωθείσης» επί χρόνια, όπως και ως ακινητοποιημένος, (και έτσι έπρεπε), λαός της!

➔Καθ’ ότι αυτό, υπολογίζεται πολύ εύκολα, ειδικά αν πεπεισμένοι τυγχάνουμε, πως δεν πρόκειται, οι συν-ευρωπαίοι μας, οι γνωστοί ρυθμίζοντες παρόμοιες υπέρτατες ανάγκες, μάλλον αποκλείεται να μας συνδράμουν, παρά μόνον… αυξάνοντες τις ήδη γιγαντιαίες δανειακές υποχρεώσεις μας, απέναντί τους!

➔ΟΠΟΙΕΣ κι’ αν είναι, οι όντως αξιοθαύμαστες προσπάθειες και διαθέσεις του Πολιτικού μας Προσωπικού!

➔ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟΝ! ΑΝΩΤΑΤΟΝ! ΥΠΑΡΧΕΙ! Και αυτό το όριον, δεν θα το μάθετε από …χείλη ή από… πένα! Ποτέ!

➔ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ… θα το καταλάβετε! Να είσθε βέβαιοι! Θα το νιώσετε! Θα σας …συγκλονίσει, και στον… ύπνον σας θα το βλέπετε!

➔ΜΕΧΡΙ τότε,(γιατί μετά θα είναι …κάπως δύσκολο!), χαρείτε την κάθε στιγμήν σας, ειδικά όσοι μπορείτε (ίσως για… πρώτη φορά!) να είσθε με αγαπημένους σας ανθρώπους! Με οικογένεια!!

➔Υ Γ Ι Α Ι Ν Ε Τ Ε!!!