Υπερευαισθησία Ελληνορθοδόξου ηγέτη…

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

(Πέρασαν τόσες μέρες! Και όμως το θυμάμαι και δεν θα το ξεχάσω ποτέ…)

ΠΑΡΑ πολύ καλά έκαμε ο Ελληνας Πρωθυπουργός που υπεδέχθη επισήμως στο Μέγαρο Μαξίμου το Αφγανό παιδάκι, τιμώντας το αφού κάποιοι του στέρησαν το δικαίωμα να φέρει την Ελληνική σημαία στην Εθνική μας επέτειο του “ΟΧΙ” στο 1940, που ήταν ο τυχερός σε κλήρωση!

Το δεύτερο κακό γι’ αυτό το αθώο παιδάκι, ήταν η επίθεση με διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές -ευτυχώς, από αγνώστους.

Ο Πρωθυπουργός μας του χάρισε μιά Ελληνική σημαία, του τόνωσε το ηθικό. Αυτό το παιδάκι σε λίγα χρόνια θα Ελληνοποιηθεί, θα υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό και θα κάμει οικογένεια Μουσουλμανική και θα λατρεύει το Κοράνιον, προσευχόμενος στο τζαμί.

-Τα Μ.Μ.Ε. από της 28ης Οκτωβρίου μέχρι σήμερα και πόσo ακόμη προβάλλουν με έμφαση το γεγονός και εξάρουν την ευαισθησίαν του Αλέξη μας!

-Καλά έκαμες Πρωθυπουργέ πρωταθλητή του δεκάθλου αρετών. Απέδειξες πως η Χώρα μας -σήμερα-, είναι αντάξια της ιστορίας της …εύγε σου!

-Δεν είδα όμως ποτέ Ελληνα Πρωθυπουργό να καλέσει σε ανάκτορό του την χήρα αστυνομικού που δολοφονήθηκε από ανθέλληνες αναρχικούς -ενδεχομένως-, αριστερής ιδεολογίας, να της δείξει την συμπόνια του και την υποστήριξή του στην οικογένεια…

-Ο Αφγανός Αμίρ, απλώς υποτιμήθη και ουδέν κακό έπαθε. Η χήρα θα έχει σ’ όλη της τη ζωή τη θλίψη, την έλλειψη προστασίας και άγχος για το μέλλον των παιδιών της.

Βλέπετε καμιά σημαντική διαφορά στις δυό περιπτώσεις;

-Νομίζω πως κάποιοι παίζουν βρώμικο παιγνίδι. Κάποιοι υπηρετούν την ευτέλειαν. Κάποιοι νομίζουν πως απευθύνονται σε μαύρους Νοτιοαφρικανούς νομάδες. Κάποιοι είναι τυχεροί, αφού δοξάζονται από κάποιους! Κάποιοι γράφουν ιστορία που είναι πραγματικό παραμύθι.

ΥΓ: Το σοβαρότερο γεγονός είναι που δόθηκε η ευκαιρία ο Πρωθυπουργός μας να κρατήσει διά πρώτην φοράν την ελληνική σημαία, το σύμβολο των ανθρωπίνων αγώνων και θυσιών διά την ελευθερίαν και την Δημοκρατίαν που όλοι οι λαοί έχουν -αντιστοίχως, την σέβονται, την τιμούν, την παρασημοφορούν.