Υπερμαραθώνιος για την Πέρδικα από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αργοστολίου

Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Αργοστολίου, στην προσπάθεια του, να βοηθήσει, να ενημερώσει, να προβάλει, τα πολύ μεγάλα προβλήματα, της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας, διοργανώνει την 1 η Δεκεμβρίου 2018 και ολοκληρώνει στις 2Δεκεμβρίου 2018, ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ.

Ο υπερμαραθώνιος, είναι απόστασης περίπου ογδόντα χιλιομέτρων, και θα ξεκινήσει από την παραλία της Αγίας Ευφημίας (ώρα 24:00) και περιδιαβαίνοντας από την Ιερά Μονή Θεμάτων, Πρόποδες Αγίας Δυνατής, Αγραπιδιές, εκκλησάκι Αγίου Ελευθερίου-Ρούδι-Κεραίες Αίνου, Νότια Πύλη Αίνου, Σχολείο Αγίου Γεωργίου, θα τερματίσει περίπου στις 15:00στην πλατεία της Σκάλας. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος, βοηθώντας τον Σύλλογο, σε αυτό του το εγχείρημα και στην προσπάθειά του, για προβολή και διάδοση της προστασίας της πέρδικας, είναι:

Βασιλάτου Ανδριάνα, Βοσνάκης Βασίλης, Λαμπίρης Γεράσιμος, Λούκας Διονύσης, Παπαλάμπρος Λάμπρος, Ράλλης Νικόλαος, Φωκάς Νικηφόρος, Χάλδας Παναγής, Μίχος Παναγής.

Στα τελευταία δε μέτρα της διαδρομής θα μπορούσαν να συμμετέχουν και όσοι άλλοιθα το επιθυμούσαν. Στους παραπάνω αναφερόμενους σταθμούς ανεφοδιασμού, θαβρίσκονται αυτοκίνητα (Συλλόγου, Θηροφυλακής, Δασαρχείου, Φορέα Αίνου,κάποιων μελών του Συλλόγου κ.λπ.) προς εξυπηρέτηση και διευκόλυνση τωναθλητών σε νερό, ρούχα, τρόφιμα, πρώτες βοήθειες, ιατρική βοήθεια και ότι άλλοχρειαστούν.

Στο τέλος της διαδρομής στην Σκάλα, θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής, ομιλία τον Προέδρου του Κυνηγητικού Συλλόγου Αργοστολίου και θα προσφερθεί καφές και γλυκό στους παρευρισκόμενους.

Τέλος ο Υπερμαραθώνιος για την πέρδικα θα είναι μια προσπάθεια του Συλλόγου να καθιερωθεί κάθε χρόνο, αναβαθμιζόμενος, διαφημίζοντας το Νησί, σε όλη την Ελλάδα.