Υποδοχή της Sky Express στην Κεφαλονιά

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, υποδεχόμαστε την Sky Express στο νησί μας και χαιρόμαστε εγκάρδια, που η «προεργασία» ήδη από το 2014, του Δήμου Κεφαλονιάς με την Αεροπορική Εταιρεία «απέδωσε καρπούς».

Υπενθυμίζοντας ότι ο «Τουρισμός» είναι υπόθεση όλων μας θέλουμε να συγχαρούμε όλους όσους επιπλέον συνέβαλαν στην συγκεκριμένη συνεργασία, τονίζοντας την πρωταγωνιστική συμβολή του κ. Γεώργου Γεροντάκη.

Για ενημερωτικούς λόγους επαναδημοσιεύουμε το δελτίο Τύπου του 2014, για του λόγου το αληθές.

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Sky Express

Σήμερα Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τη Διευθύντρια (Credit Control and Sales Executive) της Αεροπορικής Εταιρείας Sky Express κ. Kallia Pitaridi.

Την κ. Pitaridi συνόδευε ο διευθυντής της Swissport του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς «Αννα Πολλάτου» και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Γεώργιος Γεροντάκης.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ως πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, ο οποίος μεταξύ των άλλων ανέφερε το αίτημα των φοιτητών της Κεφαλονιάς που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη για την αναγκαιότητα προγραμματισμένων πτήσεων διασύνδεσης της συμπρωτεύουσας με το Νησί.

Ο κ. Παρίσης, ως πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ ευχαρίστησε την κ. Pitaridi για τη σημαντική συμβολή της Sky Express στην αεροπορική ενδο-επικοινωνία των Ιονίων Νήσων και ζήτησε, όπως σύντομα η Εταιρεία ενισχύσει το οργανόγραμμά της στα πλαίσια της περαιτέρω αξιοποίησης της τουριστικής κίνησης στο Ιόνιο.

Η κ. Pitaridi σημείωσε τις επισημάνσεις του κ. δημάρχου και ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την αποτελεσματική συνεργασία.

Επιπλέον ανέφερε ότι η εταιρεία, με τα Αεροσκάφη ATR42 και JetStream41 που διαθέτει, έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί εκτός από τις προγραμματισμένες πτήσεις και για πτήσεις Charter τόσο σε μεμονωμένους επιβάτες όσο και σε groups.

Τέλος ο κ. δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία, προσέφερε στην κ. Pitaridi την τιμητική πλακέτα του Δήμου για τις σημαντικές υπηρεσίες της Sky Express στα Νησιά του Ιονίου.

(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ)

Φωτό από την υποδοχή της Sky Express στο Δημαρχείο