Φαντασμαγορική βραδιά στα …Αγιοβασιλάτα! O δήμαρχος ανάψε χθες βράδι στην Kεντρική Πλατεία το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μέσα σε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα φωτίστηκε χθες, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην κατάμεστη Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.

Πολύς κόσμος είχε «κατακλύσει» από νωρίς χθες το απόγευμα την Κεντρική Πλατεία, με γιορτινή διάθεση. Το άναμμα του δέντρου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό «Αγιοβασιλάτα», όπως ονομάστηκε το χωριό, πραγματοποίησε ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης.

Στην παρουσίαση της ξεχωριστής αυτής βραδιάς βρισκόταν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης, μαζί με την Ελένη Φουρέϊρα, η οποία χάρισε στο κοινό και τα τραγούδια της, σε ένα πανέμορφο θέαμα.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μας μετέφεραν με τα τραγούδια και τις μελωδίες τους, η Παιδική Χορωδία της «ΦΙΛΙΑ», η Φιλαρμονική Αργοστολίου της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας» και η συντροφιά των Παραδοσιακών Κανταδόρων.

Εκτός από το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, τα σπιτάκια του χωριού ήταν έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους, για να αγοράσουν γλυκά και δώρα.

O Δήμος Κεφαλονιάς, η ΚΕΔΗΚΕ και ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, διοργάνωσαν μία υπέροχη εκδήλωση, προσφέροντας στιγμές διασκέδασης και χαράς, που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA