Φευ! Μίλησε και ο αποτυχημένος τέως!

Ο αποτυχημένος πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και νυν πρόεδρος ΟΚΑΠ Γεράσιμος Παπαναστασάτος, στη συζήτηση για το Κέντρο Κοινότητας Δ. Κεφαλονιάς-Παράρτημα ΡΟΜΑ στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, είπε, απαξιωτικά, προκειμένου να «αντιμετωπίσει» την αντιπολίτευση:

-Που το βρήκατε αυτό; Μήπως το διαβάσατε κι’ αυτό στον «Ημερήσιο»;

Ο κύριος αυτός, που επί προεδρίας του το Δ.Σ. ήταν ένα συνεχές μπαχάλο και έγινε η αντικατάστασή του με τον Μάκη Αλυσανδράτο, θέλοντας προφανώς να «αντισταθμίσει» τη νέα αποκάλυψη του «Η» για το σκάνδαλο Σικυών, που έφερε ταραχή στη χθεσινή συνεδρίαση, προέβη στην προαναφερθείσα κατάπτυστη φράση.

Γερ. Παπαναστασάτος

Κύριε Παπαναστασάτε, μην χάνετε την ψυχραιμία σας! Ο «Η» επί 27 συναπτά έτη, πιστός στον όρκο και το συμβόλαιο που έχει συνάψει με το αναγνωστικό του κοινό, αναφέρεται σε αλήθειες, καταγράφει γεγονότα και παραθέτει ντοκουμέντα! ΔΕΝ υπήρξε, ΟΥΤΕ πρόκειται να υπάρξει «μισθωτός» και «φερέφωνο» ΚΑΝΕΝΟΣ!

Και με την ευκαιρία θέλουμε να σας ρωτήσουμε: Πόσο νόμιμες και ηθικές είναι οι «νομικές υπηρεσίες» που προσφέρετε σε Οργανισμούς του Δήμου; Μπορείτε να μας αποστείλετε μιά συνολική καταγραφή των αμοιβών σας αυτών; Θα περιμένουμε…

Πάντως, συνεχίστε το …θεάρεστον έργο σας και εμείς είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τις καταγραφές και αποκαλύψεις, προς όφελος των δημοτών και του κοινωνικού συμφέροντος!

Κι’ ένα τελευταίο: Οταν, ειδικά εσείς, μιλάτε για τον «Η», πρέπει πριν να το σκέπτεστε πολύ καλά…

Ο «ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ»