Φιλική ήττα της ΑΕΚ με 1-0. Eχασε από τον Aλφειό στο Eπιτάλειο Hλείας

Την 2η φιλική ήττα της γνώρισε την Κυριακή η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ, αφού έχασε στο Επιτάλειο Ηλείας από τον τοπικό Αλφειό με 1-0.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Γιώργου Τόγια έδειξε αρκετά κουρασμένη από την σκληρή προετοιμασία, που πραγματοποιεί περισσότερο από δυο εβδομάδες, το κοπιαστικό αυθημερόν ταξίδι, αλλά και την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε την ώρα του αγώνα, με αποτέλεσμα η απόδοση της να κινηθεί σε μέτρια επίπεδα. Άλλωστε και το παιχνίδι κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα αφού δεν υπήρχαν πολλές φάσεις στις δυο εστίες.

O Αλφειός σαφώς πιο έτοιμος, άλλωστε το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ε.Π.Σ.Η. ξεκινάει σε λίγες ημέρες, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με ένα γκολ που πέτυχε στο 54’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Μάζης (απόκρουση με το χέρι από τον Χρ. Φωκά πάνω στην γραμμή τέρματος και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα του Τσιαουσντέλιο), κατάφερε να πάρει τη νίκη, έστω και σε μια φιλική αναμέτρηση.

O προπονητής των «κιτρινόμαυρων» του Αργοστολίου δεν είχε στην διάθεση του τον τραυματία Θαν. Μπαζάρογλου.

Oι συνθέσεις:

Αλφειός, (Αλέκος Τομαρόπουλος): Θεοδωρακόπουλος, Μανέττας, Μερτζάνης, Πρίφτης, Γκούβερος, Παναγόπουλος, Πεσκελίδης, Μάζης, Χατζηστάμου, Αγγελόπουλος, Ανδριόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Κατελούζος, Μούτσος, Σεμπέκος, Σιδέρης, Γεωργόπουλος, Μεντές και Γιαννόπουλος.

Α.Ε.Κ. (Γιώργος Τόγιας): Τσιαουσντέλιο, Λογκόνης, Φωκάς, Νεστερένκο, Κίριο, Παπαναστασάτος Νικ., Δρόσος, Λυκούδης, Πολλάκης, Μαλισσώβας, Βουκελάτος.

Έπαιξαν και οι:Κόμητας, Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Ζαμπαύτης, Κορσιάνος, Ευτηριάδης, Βειζάι και Μπαζάρογλου Περ.

23424_aekmats