Φιλική νίκη τα Διλινάτα 1-0 τον Παγκέ, στον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ

Φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, έδωσαν χθες, στον απαράδεκτο από κάθε άποψη, αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τα Διλινάτα και ο Παγκεφαλληνιακός.
Oι δύο ομάδες, αν και αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, εν τούτοις έπαιξαν, ένα αρκετά καλό παιχνίδι και οι προπονητές Ρ. Γκόνι, Θ. Βουκελάτος αντίστοιχα, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα, αλλά και να δουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους, αφού σε λίγο παραπάνω από δυο εβδομάδες ξεκινάει το τοπικό κύπελλο, με του Διλινάδες μάλιστα να αντιμετωπίζουν σε ένα πολύ δύσκολο πρώτο παιχνίδι την Εικοσιμία στις Κεραμειές.
Νικήτρια (πρώτη νίκη στα φιλικά προετοιμασίας μέχρι σήμερα) αναδείχθηκε η ομάδα του «Μεγάλου Χωριού» με σκορ 1-0, αντίθετα για την ομάδα του Αργοστολιού, ήταν η πρώτη της ήττα, μετά από τρεις σερί επιτυχίες!
Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο  72’ ο νεαρός Γερ. Τζωρτζάτος, που είχε περάσει πριν από λίγο στον αγωνιστικό χώρο, θα κερδίσει το «ριμπάουντ» της εντυπωσιακής απόκρουσης του Σκαμαντζούρα σε τετ α τετ του και πλασέ του Εμιλιάνο και από κοντά θα την «σπρώξει» χωρίς δυσκολία στα δίχτυα.
Ένα γκολ που θα χαρίσει, όπως προαναφέραμε την πρώτη νίκη της ομάδας του, στα φιλικά προετοιμασίας που έχουν δώσει μέχρι σήμερα.
Διλινάτα: (Γκ. Ρέντσι), Καλαφάτης Λ., Κατσούρης, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Στεφανάτος, Χασάι, Τανουσάι Εμιλιάνο, Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Χρ., Αναλυτής Γ..
Έπαιξαν και οι: Τζωρτζάτος Γερ., Δρόσος, Αναλυτής Θ., Αντωνίου, Καλαφάτης Στ. Τζωρτζάτος Φ..
Παγκέ: (Θ. Βουκελάτος), Σκαμαντζούρας, Γιαννάτος, Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Ε., Λαμπρόπουλος, Μούκα, Αρμάντο, Ντεντλάλα, Μπαζάρογλου, Τούρλας, Βουκελάτος.
Έπαιξαν και οι: Μανωλάτος, Παγουλάτος.

(sportsthea.gr)