Φιλικός αγώνας μεταξύ Δήμου Κεφαλονιάς και Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολη

Στα πλαίσια της πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κεφαλλονιάς και του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα διεξαχθεί φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου το προσεχές Σάββατο14 Μαΐου, 11π.μ. στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, ΕΑΚ-ΕΠΣΚΙ στα Φαρακλάτα. Στον αγώνα θα συμμετέχουν εργαζόμενοι και αιρετοί από τους δύο Δήμους.
Η δράση και η πρόοδος των Κεφαλονιτών εντός και εκτός Κεφαλλονιάς είναι γνωστή και αποδεδειγμένη, έτσι είναι μεγάλη μας χαρά, που υποδεχόμαστε τον Κεφαλονίτη Δήμαρχο Ελληνικού, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο.
O ποδοσφαιρικός αγώνας είναι η εποικοδομητική συνέχεια της πολύ καλής σχέσης των δύο Δήμων που αναπτύχθηκε στο 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο θέατρο Κέφαλος και της συμμετοχής της Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ¨Θέμος Αμούργης¨ για δεύτερη φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.
O ποδοσφαιρικός αγώνας είναι αφιερωμένος ¨στην προσπάθεια των εργαζομένων της αυτοδιοίκησης, κόντρα στις δυσκολίες για μια καλύτερη κοινωνία και ποιότητα ζωής.¨
Σίγουρα θα είναι ένα μοναδικό θέαμα από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, σημερινούς αιρετούς και εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με μήνυμα ότι η άθληση πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας, κάθε ηλικίας.
O δήμαρχος Ελληνικού και οι ποδοσφαιριστές θα τιμήσουν με την παρουσία τους το απόγευμα τους Αγώνες Στίβου ¨ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2016¨ στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 13 Μαΐου στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και στο τηλ.: 26710-25600

Σας περιμένουμε!
O Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Konstantakis aggelos new.
Ο δήμαρχος κ. Γιαάννης Κωσταντάκης