Φοβερές μπηχτές από την Ionian Group!

Σε φοβερές «μπηχτές» κατά των ανταγωνιστών της προέβη χθες η Εταιρεία Ionian Group, αμέσως μετά την άμεση άρση της «νομικής ανωμαλίας» και την επενεκτέλεση των δρομολογίων του φέρι «Αδρέας Κάλβος».

Ειδικότερα, η Ιonian Group ανακοίνωσε τα εξής:

Η Κοινοπραξία ΙΟΝΙΑΝ GROUP ανακοινώνει προς το επιβατικό κοινό, ότι από τις 15:30 σήμερα, 12/07/2018, τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» εκτελούνται κανονικά.

Από την πρώτη στιγμή, η Κοινοπραξία μας είχε δεσμευθεί για την άμεση άρση της νομικής ανωμαλίας, που χθες δεν επέτρεψε τον απόπλου του πλοίου και όπως πάντα, τήρησε την υπόσχεσή της.

Η ΙΟΝΙΑΝ GROUP δεν αγγίζεται από τη συμπεριφορά «αυτών» που ασταμάτητα πιστεύουν ότι με αφελή και αθέμιτα τεχνάσματα θα μπορέσουν να φέρουν την Κοινοπραξία μας σε δύσκολη θέση ή ακόμη και να τη διαλύσουν, όπως κατά καιρούς αναφέρουν στον Τύπο, αλλά ούτε κι από την απόπειρα παραπληροφόρησης, με δημοσιεύματα περί δήθεν κατάσχεσης του «Ανδρέας Κάλβος» κι απόκτησής του από τρίτους που βιάστηκαν να το «βάψουν» στα χρώματά τους.

Τέτοιες αναμενόμενες ενέργειες ασφαλώς δεν εκπλήσσουν την ΙΟΝΙΑΝ GROUP, καθώς το τελευταίο διάστημα υπήρξαν και συνεχίζονται αντίστοιχες απόπειρες καταστροφολογικής φημολογίας, με τη δημιουργία «εικονικής πραγματικότητας» από φαντασιόπληκτους στόλαρχους …μακετών και τα φερέφωνά τους, καθώς και κτητικές βλέψεις πάνω στα απαράμιλλα πλοία μας από ναυάρχους του Photoshop.

Η ΙΟΝΙΑΝ GROUP από την ίδρυσή της δεσμεύτηκε ότι θα λειτουργεί για την πρόοδο των Ιονίων Νήσων. Δεν υπάρχει, λοιπόν, μεθόδευση αρκετά πονηρή, ώστε η Κοινοπραξία μας να λυγίσει και να ξεφύγει από τις αρχές της και το όραμά της, όπως αυτά άλλωστε, «επικοινωνούνται» με τρεις λέξεις στο motto της: Το Ιόνιο Μπροστά!

Εντόνως τονίζουμε, ότι για τους παραπάνω «καλοθελητές», η καλύτερη απάντηση δίνεται από την παγιωμένη πλέον εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού προς την ΙΟΝΙΑΝ GROUP, καθώς και της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, που η Κοινοπραξία μας προσφέρει και θα συνεχίσει για πάντα να παρέχει στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ιονίου μας, μ’ έναν ασυναγώνιστα ισχυρό και ασφαλή στόλο νέων και βραβευμένων πλοίων.

Η Κοινοπραξία ΙΟΝΙΑΝ GROUP ευχαριστεί θερμά το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη του και κυρίως για την ηθική ενίσχυσή του, όπως αυτή εκφράστηκε εχθές, με πλήθος μηνυμάτων υποστήριξης.

Ευχόμαστε σε όλους τους ταξιδευτές του Ιονίου ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Για την

lonian Group

Γραφείο Τύπου