Φουντώνει ο «πόλεμος» στο Επιμελητήριο. Στ. Σπαθής: Σε σύγχυση τα φερέφωνα του Μεγάρου

Στ. Σπαθής

Από το Συνδυασμό Νέα Πνοή του υποψήφιου προέδρου Σταύρου Σπαθή, ανακοινώθηκαν χθες τα εξής:

Αποδεικνύεται ότι τα φερέφωνα του μεγάρου, τα οποία διεξάγουν τον προεκλογικό αγώνα του Γασπαρινάτου για το Επιμελητήριο, τελούν εν πλήρη συγχύσει ή απλώς εφαρμόζουν την τακτική της παραπλάνησης. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.

Αντί λοιπόν να λάβουμε απάντηση στα σοβαρά ερωτήματα που θέσαμε στον κο Γασπαρινάτο, προφανώς διότι δεν έχουν τι να απαντήσουν στον επιχειρηματικό κόσμο, με ασυνάρτητα κείμενα περί λάσπης και εμφυλίου, και με αναρτήσεις στο facebook προσπάθησαν να στρέψουν την προσοχή όχι στην ουσία, αλλά στις φήμες.

Ως Νέα Πνοή, ούτε υιοθετούμε ανυπόγραφα άρθρα στα ΜΜΕ ούτε τα επικροτούμε. Τι πιο πρόσφορο άλλωστε για την προβοκάτσια, ανύπαρκτα ή κατασκευασμένα κείμενα και ψευδείς δηλώσεις να παρουσιάζονται ως αληθινά, εξυπηρετώντας τον σκοπό της παραπλάνησης.

Περιμέναμε να απαντήσει σοβαρά στα σαφή ερωτήματα που θέσαμε ο κος Γασπαρινάτος, αν και ήδη έχει εκτεθεί, αφού ότι γράφει στο διαδίκτυο δεν ξεγράφει.

Το να βάζουν όμως στο στόμα υποψηφίων της Νέας Πνοής ανύπαρκτες δηλώσεις κατά προσώπων ή να ονειρεύονται εμφυλίους (μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια), είναι κατάπτυστο, σαν τις μεθόδους που εφαρμόζουν για να εκμαιεύσουν ψήφους!!

Ο νοών νοείτω.

Θα επιμείνουμε στα ερωτήματά μας προς τον κο Γασπαρινάτο διότι δεν μπορεί να παρουσιάζεται ένας άνθρωπος από το πουθενά ως ο σωτήρας των επιχειρηματιών, την ώρα που αδυνατεί να απαντήσει στις καίριες ερωτήσεις που ζητάνε οι επαγγελματίες απάντηση. Εφόσον δεν γνωρίζει περί των επιμελητηριακών θεμάτων, θα θέλαμε να ξέρουμε ποιους σκοπούς εξυπηρετεί η επιλογή του. Μπορεί να μιλήσει σοβαρά, ή περιμένει να του πούνε τι θα πει;

Παρακαλείστε οι κονδυλοφόροι του δημαρχείου να διατηρήσετε ένα επίπεδο στα κείμενά σας και στις απαντήσεις που δίνετε, διότι όπως έχετε διαπιστώσει δεν απαντούμε σε προκλήσεις, αλλά ζητάμε ουσιαστικό διάλογο. Ψέμματα μπορείτε να γράφετε ελεύθερα, μιας και ούτως ή άλλως, κανείς δεν πιστεύει τα μυθεύματά σας!

Εκ του Γραφείου τύπου της

Νέας Πνοής

Ο επικεφαλής της «Νέας Πνοής»
Σταύρος Σπαθής

Σπ. Γασπαρινάτος: Δηλώνω ένοχος για όλα


Ο υποψήφιος πρόεδρος του επιμελητηρίου Σπύρος Γασπαρινάτος (Συνδιασμός Νέο Επιμελητήριο) ανακοίνωσε χθες τα εξής:

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω με ενδιαφέρον τις επιθέσεις προς εμένα και το συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο, οι οποίες προέρχονται από το νυν Επιμελητήριο (Πρόεδρο, Αντιπολίτευση).

Τώρα τελευταία οι κατηγορίες αυτές αναφέρουν ότι αυτά που σκοπεύουμε να κάνουμε σαν Επιμελητήριο σε περίπτωση που εκλεγούμε, έχουν σχέση με τις υπηρεσίες της εταιρείας μου, την εξειδίκευση που έχω και επικεντρώνονται πολύ στον Τουρισμό.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι:

  •  Προώθηση τουριστικών προορισμών
  •  Συμμετοχή και οργάνωση σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις
  •  Αύξηση πωλήσεων ξενοδοχείων-καταλυμάτων
  •  Προώθηση Επιχειρήσεων μέσω social media
  •  Χρήση νέων τεχνολογιών και εφαρμογές

Για όλα τα παραπάνω ευθαρσώς ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΟΧΟΣ. Για κάθε ένα από τα παραπάνω εγκλήματα δηλώνω ένοχος!

  •  Ένοχος γιατί θέλω η Κεφαλλονιά και η Ιθάκη να γίνουν γνωστές σε όλη την Ευρώπη.
  •  Ένοχος γιατί θέλω να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και τις κρατήσεις τους τα καταλύματα των νησιών μας.
  •  Ένοχος γιατί θέλω να προωθηθούν σωστά μέσω της τεχνολογίας οι επιχειρήσεις μας.
  •  Ένοχος γιατί θεωρώ οτι μέσω τουρισμού να δημιουργηθεί πλούτος ο οποίος θα απλωθεί σε όλες τις κατηγορίες επαγγελματιών των νησιών μας.

Για όλα αυτά λοιπόν δηλώνω ένοχος! την ίδια στιγμή που ο Σταύρος Σπαθής και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είναι σίγουρα αθώοι για κάθε ένα από αυτά αφού πέντε χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτε για αυτά. Αθώοι αφού πέντε χρόνια οι επαγγελματίες δεν καταλαβαίνουν για ποιο λόγο πληρώνουν συνδρομή στο Επιμελητήριο. Αθώοι γιατί το ζήλο που έχουν δείξει αυτό το μήνα για τις εκλογές δεν τον έχουν δείξει 5 ολόκληρα χρόνια για το Επιμελητήριο.

Είμαι ένοχος λοιπόν, και σε αυτό το έγκλημα καλώ τους επαγγελματίες των νησιών μας να είναι συνένοχοι και να δουλέψουμε μαζί ώστε το Επιμελητήριο να γίνει όχημα ανάπτυξης για όλους.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ

Σπ. Γασπαρινάτος

Θεόφιλος: «Σπύρο, εσύ είσαι ο μπροστινός του Λυκούδη»


Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ανακοίνωσε χθες τα εξής:

Έχοντας επιλέξει συνειδητά να μην ασχοληθώ με τις εκλογές του Επιμελητηρίου, όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχω σιωπήσει και δεν έχω απαντήσει σε δημοσιεύματα ΜΜΕ που με ταυτίζουν με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Σταύρου Σπαθή, θεωρώντας ότι οι γράφοντες εκτελούν εργασία από συγκεκριμένο εντολέα και με συγκεκριμένη αμοιβή.

Σήμερα όμως με έκπληξη διάβασα την επίθεση στο πρόσωπό μου του συναδέλφου Σπύρου Γασπαρινάτου, ο οποίος με είχε τιμήσει με τη συμμετοχή του στις προηγούμενες εκλογές και είχε πάρει μάλιστα τον σπουδαίο αριθμό των 12 ψήφων.

Θα μπορούσα να του αναφέρω σημαντικές επιτυχίες που έχει καταγράψει το Επιμελητήριο μας κατά την 16χρονη θητεία μου. Όμως δεν είναι σωστό να αποπροσανατολίσουμε τους συνάδελφους επαγγελματίες από τα πραγματικά διλλήματα.

Υπενθυμίζω όμως στον συνάδελφο Σπύρο ότι αντίπαλός του στην διεκδίκηση του Επιμελητηρίου είναι ο Σταύρος Σπαθής και ότι δυστυχώς αυτός είναι ο «μπροστινός» του Λυκούδη.

Για ακόμα μια φορά εύχομαι να βρεις το δρόμο σου.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Θεόφιλος Μιχαλάτος