Φουτουριστική βίλα στην Πελοπόννησο, δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι χτισμένη κάτω από τη γη, αποθεώνεται από τον ξένο Τύπο. Η πισίνα έχει σχήμα ματιού

Μετά το ακριβότερο σπίτι της Ελλάδας που βρίσκεται στην Πελοπόννησο, άλλο ένα σπίτι επίσης στην Πελοπόννησο προσελκύει το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου, αυτή τη φορά λόγω της αρχιτεκτονικής του. Η εν λόγω βίλα έχει λάβει ιδιαίτερα θερμά σχόλια. Έχει έκταση 150 τ.μ., ονομάζεται Ypsilon και σχεδιάστηκε από την εταιρία Lassa. Την κατασκευή της βίλας, που βρίσκεται στην περιοχή της Φοινικούντας ανέλαβε εξ΄ολοκλήρου και αποπεράτωσε με πλήρη επιτυχία η πατρινή εταιρία “Τρίεδρος Κατασκευαστική Α.Ε.” με συντονιστή έργου τον Πατρινό Πολιτικό Μηχανικό Βαγγέλη Λερίου.

Η κατασκευή της βίλας είναι διαίτερη και δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι χτισμένη κάτω από την γη. Περιλαμβάνει τρεις αυλές, ενώ η πισίνα έχει το σχήμα ματιού!!!

Τζαμαρίες, μίνιμαλ αισθητική, λευκό χρώμα και καμπύλες δημιουργουν ένα παζλ αρχιτεκτονικής πρωτοπορίας και πολυτέλειας. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και αντίστοιχα μπάνια.

Διαβαστέ περισσότερα Φωτογραφίες: NAARO/ Πηγή: dezeen.com

 (thebest.gr)