Φρίκη στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου: Λύθηκε το χειρόφρενο και το φορτηγό …έλιωσε δύο οδηγούς. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Φίλοι και συνάδελφοι οι δύο νεκροί – Όλα ξεκίνησαν, όταν ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγό, το όχημα του οποίου είχε υποστεί βλάβη…

Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά οχήματα με τους οδηγούς, ηλικίας 34 και 42 ετών, να συνθλίβονται όταν το χειρόφρενο του ενός εκ των δύο μεγάλων οχημάτων λύθηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγό, του οποίου το όχημα είχε υποστεί βλάβη.

Ξαφνικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, το μπροστινό φορτηγό κύλησε και τους εγκλώβισε μεταξύ των δύο φορτηγών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών, που απεγκλώβισε η Πυροσβεστική.

Προανάκριση διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Η ταυτότητα των νεκρών

Αναφορικά με την ταυτότητα των δύο νεκρών, όπως αναφέρει το patrastimes, πρόκειται για τον 34χρονο Αντώνιο Μαξούλια, ο οποίος καταγόταν από τον Κρίνο Αχαϊας, και τον 42χρονο Δημήτρη Πολυδωρόπουλο, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρεία.

Το ένα εκ των δύο θυμάτων, ο 34χρονος Αντώνης Μαξούλιας