ΦΡΕΝΙΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ …φρενίτις, εν όψει! Το αγαπημένο μας …σπορ! ΘΑ βαρεθούμε να ακούμε και να διαβάζουμε για τους ευλογημένους μας! Ας είναι καλά!

➙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΟΣΚΟΠΟΙ ΜΑΣ, με …υπερωρίες! Οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ μας, οι νυχθημερόν μοχθούντες, προς χάριν της …καλύτερης ενημέρωσής μας! Οι αδιαμφισβήτητα αποκομίζοντες ικανοποιητικά κέρδη, από την όλην υπόθεση της περιόδου!

➙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΟΠΟΙ ΜΑΣ! Οι «Επιστήμονες» του είδους, οι ακούραστοι!

➙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΟΛΑΚΕΣ ΜΑΣ! Θα «κτυπούν» …ανελέητα, στα πολλά και αδύνατα σημεία μας!

➙ ΟΙ ΔΗΜΕΡΑΣΤΕΣ ΜΑΣ, ως …πλαγίως θα αυτοπαρουσιάζονται !

➙ ΟΙ ΔΗΜΗΓΟΡΟΙ ΜΑΣ, ως ακατάπαυστα προσπαθούντες να διασφαλίσουν “κάτι” ΚΑΙ για μετεκλογικά ! Πάντοτε υπέρ του “εργοδότου” τους υποψηφίου!

➙ ΟΙ ΔΗΜΕΡΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, οι πολυαγαπημένοι! Οι μονίμως φωνασκούντες! «Μανούλες» στο να «διεγείρουν» έναν λαόν όπως τον εξόχως -και …δικαίως- ζαλισμένον δικόν μας! Η εν Ελλάδι …αποστολή τους, πανεύκολη!

➙ ΑΣ ΜΗ λησμονούμε όμως και την αφθονίαν εκείνων των ευγενέστατων υποψηφίων μας, όλους εκείνους οι οποίοι, με όρκους ατελείωτους, θα δηλώνουν ότι θα καταδειχθούν, αν εκλεγούν, ως οι πλέον ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΣ, όλων των εποχών!

➙ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ, με την όλην κατάσταση! Μην επιτρέψετε στο «προεκλογικόν άγχος» να επιδεινώσει, την γενικότερα, την πολύπλευρα επιβαρυμένην κατάστασή σας! Για κανέναν λόγον!!!