Φτηνός λαϊκισμός και αισχρό παιγνίδι!

ΤΙ ΕΙΠΕ ο ανταυτού, στη ναυαρχίδα, ως συνήθως …αμπελοφιλοσοφίες! Περί πολιτισμού και αθλητισμού, για να δικαιολογήσει τη θέση και το μισθό του! 

Θα κρατήσουμε δύο σημεία.

Το πρώτο για το όψιμο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής να ζητήσει από την κυβέρνηση …εννιά μήνες μετά τον Ιανό στις 7/6/2021 (!) ποσόστωση στους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων από την Κεφαλονιά!!!

Και τι είπε ο Τσίλι: 

«Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, ζητήσαμε να εφαρμοστεί ο νόμος, δεν ζητάμε κάτι κατ’ εξαίρεση, ζητάμε στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο, την νομοθεσία που έχει ψηφίσει η Κυβέρνηση, να συμπεριληφθεί και η Κεφαλονιά στις περιοχές που έχουν υποστεί πλημμύρες, σεισμούς κ.λ.π. και είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αυτό το αίτημα κάναμε».

Έτσι, δίχως, τσίπα! Αν το αίτημα γινόταν σε εύγλωττο χρονικό διάστημα μετά τον Ιανό θα το χειροκροτούσαμε. Εννιά μήνες όμως μετά είναι φτηνός λαϊκισμός! Είναι ξεφτύλα! Και αισχρό παιγνίδι στην πλάτη γονέων και μαθητών! 

Και αυτό λέγεται από έναν που έχει κάνει δήμαρχος και λανσάρεται για το …ήθος του! 

Το δεύτερο είναι για το 4ο Δημοτικό Σχολείο!

Και πάλι χωρίς τσίπα ο τύποις είπε: «Το 4ο Δημοτικό σχολείο Αργοστολίου θα πάει στην κανονική του θέση στο κτήριο το οποίο είχε, έχει ήδη τελειώσει, κάποια διοικητικά πράγματα θα εξελιχθούν το επόμενο διάστημα για να μπορέσει να πάει εκεί»! 

Για να επιβεβαιώσει πως πολιτικοί απατεώνες που εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους δεν είναι μόνο ο Θεόφιλος και ο στενός του κύκλος, αλλά και οι εκ μεταγραφής συνεργάτες του που η πολιτική τους διαδρομή τους ήθελε διαφορετικούς από το εκάστοτε πολιτικό κατεστημένο των Μαυρογιαλούρων που έταζαν λαγούς με πετραχήλια στο λαουτζίκο! 

Εκτός και αν ο Τσιλιμιδός δεν θυμάται την προεκλογική δέσμευση του Μιχαλάτου που φαρδιά πλατιά φιγουράρει στο προεκλογικό του πρόγραμμα: «Επισκευή και χρήση του κτιρίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου για τη μεταφορά και λειτουργία υπηρεσίας του Δήμου» και την θύμισε ο «Η» με το πρωτοσέλιδό του στις 20/3/2021!

Έτσι απλά και τόσο κυνικά, από έναν που θέλει να περνιέται για το ήθος του, να ομολογεί πως κλέψανε την ψήφο των γονέων που ζητούσανε νέο κτίριο! 

Έτσι που πάει όμως η παράταξη Μιχαλάτου θα εξελιχτεί σε παράταξη των …πολιτικών απατεώνων και θάναι είδηση να υλοποιήσει ΜΙΑ (ούτε δύο) προεκλογική της υπόσχεση! 

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ