Φυσική η εξέλιξη των ειδών

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Αν ζούσε ο σοφός Κάρολος Δαρβίνος, ο ιδρυτής της θεωρίας της καταγωγής και της εξέλιξης των Ειδών, σήμερα θα είχε πρόσθετα επιχειρήματα αποδεκτικά, κυρίως ως προς την εξέλιξη. Θα ησχολείτο -φυσικά- με τον άνθρωπο κατά προτεραιότητα, αφού είναι το τελειότερο δημιούργημα της φύσης! Φοβάμαι όμως πως απ’ την αρχή της μελέτης του κατά πόσον αυτό το ζώον, ο άθρωπος έχει άρρηκτο δεσμό με τους κανόνες και τους Νόμους της φύσης, θ’ απαγοητευότανε και θα σταματούσε.

Με τη «συμβίωση», ο «άνθρωπος», έκαμε ένα άλμα προόδου, τόσο μεγάλο, που δύσκολα μετριέται και κατανοείται! Αν δηλαδή το καλοσκεφτεί κανείς για την εξάππλωση, μπορεί να το παρομιάσει με πυρακαϊά που δεν είναι υπό έλεγχο.

Είναι μιά ίωση χωρίς ίαση. Η πορεία του φαινομένου έχει τα όπλα του συνδικαλισμού!

– Βγαίνουμε στους δρόμους οργανωμένοι και με πολλά μέσα ζητούμε «ίση μεταχείριση».

– Οργανώνουμε φεστιβάλ με παρελάσεις σε κάθε πρωτεύουσα των προηγμένων κοινωνιών!

– Αγωνιζόμαστε όχι για να μη μας θεωρούν υποδεέστερους, αλλά ό,τι είμαστε οι καλύτεροι, οι γνώστες της ελευθερίας του ατόμου και προσπαθούμε να την επιβάλλουμε.

«Κυρίες» και «κύριοι», ποιός σας εμπόδισε κρυφά ή φανερά -αν είσθε λίαν τολμηροί-, να πράττετε το κατά βούλησιν: Είστε οι μόνοι που επισήμως σχεδόν όλη η Ε.Ε. σας αναγνωρίζει ισοτίμους, φυσικούς και ομαλούς, της προόδου δημιουργήματα. Ποιός άλλος …κοινωνικός κλάδος έτυχε τόσων ευεργετήμάτων από την πολιτεία που σας προστατεύει και σας χαίρεται;

Ομως έχω μιά απορία: Δεν έμαθα, δεν άκουσα, δεν είδα σε καμιά χώρα του κόσμου, να βγούνε οι πουτάνες, να ζητήσουν δικαιώματα! Αυτές οι άτυχες -πολλές κλεισμένες σε ανήλιαγα δωμάτια με πολύφωτα, ασκούνε το επάγγελμά τους, πληρώνονται -φυσικά-, πληρώνουν και δεν χρωστούν στην Εφορία και παρά ταύτα, ο κόσμος της θεωρεί κατώτερες!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ντρέπονται να κυκλοφορήσυν. Οποιοι, όπου τις δούνε, τις …δοξάζουνε. «Αυτές είναι πουτάνες! Και τ’ ακούνε και δεν αντιδρούνε οι δυστυχισμένες. Λες και διάλεξαν, και προτίμησαν αυτό το επάγγελμα.

Κι’ εσείς, οι εξελιγμένοι -«όλων των ειδών-, έχετε την αξίωση να τιμάσθε ιδιαιτέρως, να καμαρώνεσθε, να ηδονίζεστε που το δείχνετε και χαίρεστε να σας λένε «πούστηδες». Χαλάλι σας.

Μετά από 20-30 χρόνια που θα είναι «άντρες» ή «γυναίκες» τα σημερινά υιοθετημένα τέκνα από τους συμβιούντες, πως θα είναι οι κοινωνίες;

Εδώ ήθελα έναν επιστήμονα να μας εξηγήσει τι προβλέπει, να μας δώσει να καταλάβουμε την πρόοδο!

Λάβετε υπόψη σας πως θα διδάσκεται στα σχολεία με ιδιαίτερες αξιώσεις το νέο σεξουαλικό καθεστώς των «ανθρώπων»! Κι’ ό,τι σπείρεις θα θερίσεις.

Με τις υγείες μας.