ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ…

Γράφει ο ΠANAΓHΣ METAΞATOΣ
Πρόεδρος Eνωσης Aγροτουρισμού Iονίου, Aντιπρόεδρος ΣEAΓE, Mέλος Δ.Σ. ΣEEΔΔE, Kαθηγητής της Mεθόδου SILVA

Αυτή είναι η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα που οι άνθρωποι κάνουν στον εαυτόν τους όταν μια επιθυμία, ένα όραμα, όνειρο, σχέδιο, σκοπός, ευχή, ανάγκη τους απασχολεί το μυαλό και η χαμηλή αυτοεκτίμηση τους βάζει τις γνωστές «τρικλοποδιές» με ερωτήματα που βάζει στο Νου όπως:

  • Θα τα καταφέρω; θα μπορέσω;
  • Δεν το έχω ξανακάνει, είναι δύσκολο κ.λ.π.

Όταν αφήνεις το Νου σου να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις (φόβους) στον εγκέφαλο σου χάνεις τον έλεγχο του και η συνέχεια είναι γνωστή.

  • Θα τα χάσω όλα. Θα μείνω μόνος,η και άλλα τέτοια …παρήγορα.

Το μεγαλύτερο σχέδιο, το πλέον πολύπλοκο και πιο δύσκολο, χωρίζεται σε τμήματα και έχει επείγουσες ενέργειες που είναι απαραίτητο να κάνεις. Γιαυτό κάνε μια σοβαρή κουβέντα με τον εαυτό σου .

Κατανόησε ότι οι αρνητικές σου σκέψεις (φόβοι) δεν είναι δικά σου πιστεύω. Είναι πεποιθήσεις που «υιοθέτησες» επειδή τα είπαν αγαπημένα ή σεβαστά πρόσωπα. αλλά δεν έχουν σχέση με σένα .

Εσύ γνωρίζεις τι θέλεις, πότε, γιατί. Εσύ έχεις σχέδιο που θα σε οδηγήσει ακριβώς σε αυτό που θέλεις. Έχεις βάλει προτεραιότητες, έχεις δει το τελικό αποτέλεσμα στη σκέψη σου και το προβάλλεις συνέχεια, σαν να έχει ήδη γίνει.

Αυτό λέγεται Θ Ε Τ Ι Κ Η   Π Ρ Ο Σ Δ Ο Κ Ι Α και είναι αυτή που θα οδηγήσει το Νου σου να συνδεθεί με την Ανώτερη Ευφυία για να σου δείξει το δρόμο μέσω της φαντασίας σου που είναι η δημιουργική σου δύναμη.

Φτειάξε λοιπόν την εικόνα που θέλεις στο Νου σου και άσε τον εγκέφαλο να κάνει τα υπόλοιπα .

Να θυμάσαι ότι αν δεν ήσουν σε θέση να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, δεν θα τα έφερνε ο Νους σου στην σκέψη σου.

Το μόνο που χρειάζεται να φροντίσεις με προσοχή και συνέπεια είναι να χαλαρώνεις τον εγκέφαλο σου στη συχνότητα ΑΛΦΑ και τότε η σκέψη σου θα επηρεάσει το κβαντικό ολογράφημα.

Τα υποατομικά στοιχεία τα κβάντα θα προσαρμοστούν σε αυτήν την πραγματικότητα που προβάλλει ο Νους σου και θα την εμφανίσουν στο φ υσικό περιβάλλον .

Έτσι αλλάζει η ζωή μας και εξελίσσεται .

Ξεκινήσαμε σαν άγρια ζώα και ο θεικός μας νους μας έφερε από την σπηλιά στον ουρανοξύστη και από την φωτιά στην πυρηνική ενέργεια. Τα επόμενα μας βήματα θα είναι πολύ γρήγορα και θα είναι άλματα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα μας διεγείρει τη Φαντασία και οι απαντήσεις που θα έχουμε από τις ερωτήσεις που θα κάνουμε θα προαναγγείλουν τα επόμενα μας ΘΑΥΜΑΤΑ.

Φυσικά και Μπορείς …λοιπόν, δέξου το και άρχισε τα θαύματα σου.

Πολλοί τα περιμένουν…

Εύχομαι αυτές μου οι σκέψεις να γίνουν, οδηγός για την φυσική και πνευματική σου εξέλιξη. Να θυμάσαι πάντα ότι οι Κινέζοι λένε:

«Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων, αρχίζει με ένα βήμα.»

Κάνε το.