Χάλιαααα. Ποιούς άφησες πίσω σου Αδόλφε;

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Αδέλφια μου, η Γερμανική Βουλή -επιτέλους-, ψήφισε κατά πλειοψηφία την δυνατότητα υιοθεσίας τέκνων από ομοφιλόφυλα ζευγάρια. Δηλαδή, τα ευτυχισμένα αυτά παιδάκια θα τυγχάνουν διπλής πατρικής ή μητρικής προστασίας! Θάχουν βέβαια κάπου-κάπου κάποια προβλήματα, αλλά τελικώς θα τα ξεπεράσουν! Η Ανγκελα δεν τον ψήφισε τον Νόμο και έκαμε σχετικό σχόλιο για ύπαρξη φυσικής διάκρισης. Αφησε όμως τους βουλευτές της να πράξουν κατά συνείδησιν!

Και συλλογιέμαι! Που να φανταζότανε ο Αδολφος, πως η Αρία Φυλή του, χάριν της οποίας στον Β’ Παγκ. Πόλεμο θυσιαστηκαν δεκάδες εκατομμύρια αθώων ανθρώπων, θα κατέληγε σε «αδελφές»! Αν τις βλέπατε στην τηλεόραση βαμμένες, σπατουλαρισμένες, με μισόγυμνα κορμιά, με αμφιέσεις τολμηρές, με τραγούδια, με φωνές και με τα πανό τους, να ζητοκραυγάζουν «viva umanita» (ζήτω η ανθρωπότης).

Τι περίεργα πράγματα. Τι αντιθέσεις. Στο στρατό, στον πόλεμο, διδασκόμαστε πως πρέπει να προσέχουμε, να αφυλάττουμε τα νώτα μας. Στην πολιτική επιβάλλεται πλέον να τάχουμε απροστάτευτα! Ελεύθερα. Δηλαδή «όσοι μπείτε, κι όταν βγείτε».

Αδημονώ πότε και η δική μας Αριστερόστροφη Κυβέρνηση, συνεπικουρούμενη από την πλειοψηφία της αντιπολιτευτικής θα εφαρμόσει τις εντολές που θα πάρει από τις …«Γερμανίδες»! Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή «Ενωση»!

Κι έτσι πλέον ασχολούμεθα μόνον με τα θέματα της «Πατρίδος», της «θρησκείας» καθόσον της «οικογένειας», το (δια)λύσαμε…

ΥΓ.

«Οι οικογενειακές χαρές είναι ευλογημένες απ’ τον ουρανό» ΣΕΝΕΚΑΣ