Χαμός με Άδωνι και Πολάκη στην εκπομπή Kontra24

Πολάκης: «Είσαι χωμένος στα σκ…» – Άδωνις: «Είσαι τρελός, θα πας φυλακή!»

Χαμός επικράτησε χθες στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου Kontra 24 με τους Παύλο Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη να ανταλλάσουν σκληρές εκφράσεις σε ένα «θερμό» τηλεοπτικό επεισόδιο άνευ προηγουμένου.

Αφορμή για την άγρια κόντρα στάθηκαν οι καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Πολάκης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, στην οποία ήταν καλεσμένος Άδωνις Γεωργιάδης και του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση λέγοντας μεταξύ άλλων:  «Ο κύριος Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του, λέει μπούρδες κρεμαστές», για να απαντήσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Αλ Καπόνε», σχολιάζοντας το ύφος του πολιτικού του αντιπάλου.

Τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο όταν ο υπουργός είπε: «Τώρα μουρ-μουρ, πήρα τηλέφωνο να πω δέκα πράγματα. Ο κύριος Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

Και συνέχισε «μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα, μη με κόβεις, μη με κόβεις, γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ..»!

Όταν ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε τον κύριο Γεωργιάδη ότι άλλαξε με ειδική ρύθμιση την τιμή συγκεκριμένου φαρμάκου, εκείνος του απάντησε: «Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός»!

«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, βγήκε στο τέλος της χρονιάς» είπε ο κύριος Πολάκης, προκαλώντας την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Κατάλαβες τι είπες τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα και θα πας φυλακή για αυτό».