Χαμός στο twitter με το προεδρικό «ρομάντζο» του Μακρόν με την Κροάτισσα ομόλογό του στον τελικό του Μουντιάλ μπροστά στην Μπριζίτ

Οι διαχυτικότητες του Μακρόν με την Κροάτισσα ομόλογό του, μπροστά στην Μπριζίτ, προσέλκυσαν δεκάδες σχόλια στα social media 

Είδε την ομάδα της χώρας της να υφίσταται μια ταπεινωτική ήττα στον τελικό του Μουντιάλ. Βρήκε ωστόσο παρηγοριά στον Γάλλο ομόλογό της, που δεν δίστασε να την αγκαλιάσει και να της κρατήσει το χέρι μπροστά στις κάμερες, με τις διαχύσεις τους να πρωταγωνιστούν σήμερα στα social media προκαλώντας πλήθος σχολίων από τους χρήστες.

Ο λόγος για την πάντα διαχυτική (σε βαθμό παρεξηγήσεως ενίοτε), πρόεδρο της Κροατικής Δημοκρατίας, Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς που εχθές το βράδυ έμοιαζε παραδομένη στον Εμανουέλ Μακρόν. Αμέτρητοι οι εναγκαλισμοί, αμέτρητοι και οι ασπασμοί μεταξύ τους, λες και ήταν συμπαίκτες που αλληλοσυγχαίρονταν για κάποιο γκολ.

Στην εξέδρα δε της απονομής ανέβηκαν χέρι-χέρι, ενώ πλάι πλάι τους χτύπησε και η καταρρακτώδης βροχή.

Οι διαχύσεις ανάμεσα στον Εμανουέλ και την Κολίντα είχαν ξεκινήσει από τη σουίτα των VIP από όπου παρακολούθησαν τον τελικό, παρούσης -αλλά ωσεί απούσης όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια- συζύγου του Γάλλου προέδρου, της Μπριζίτ Τρονιέ-Μακρόν.

Όπως είναι φυσικό, οι χρήστες του διαδικτύου έκαναν «πάρτι» σχολιάζοντας όσα διαδραματίστηκαν εχτές στον τελικό, αλλά και την γαλλική…παντόφλα που πρέπει να έπεσε στον διαχυτικό Εμανουέλ, όταν γύρισε στο σπίτι.

(protothema.gr)