Χειμαρρώδης ο Νότης Σφακιανάκης στο Όλα: Έχουν τρελάνει τον κόσμο αυτοί που παρουσιάστηκαν ως σωτήρες του. Ετοιμάζει νέο τραγούδι με τίτλο «Γραβάτα» αφιερωμένο στον Αλέξη.

Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή είπε ο τραγουδιστής και αποκάλυψε ότι το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Γραβάτα» είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα – «Ο Λεωνίδας πέθανε, οι 300 σκοτώθηκαν, ο Εφιάλτης έμεινε» το σχόλιό του για το πολιτικό προσωπικό

O Νότης Σφακιανάκης, βρέθηκε χθες στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και μίλησε για τον καινούριο του δίσκο στον οποίο ξεδιπλώνει όπως είπε όλες του τις κοινωνικές ανησυχίες. Όπως αποκάλυψε στο Θέμο και στη Δούκισσα Νομικού, το νέο του τραγούδι με τον τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν κοιμάμαι Θέμο μου τα βράδια με αυτά που συμβαίνουν. Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά λέγοντας κάποιους στίχους του τραγουδιού στον αέρα της εκπομπής. Αυτό το τραγούδι ισχύει για τον εκάστοτε Αλέξη, πρόσθεσε.

«Έχουν τρελάνει τον κόσμο αυτοί που παρουσιάστηκαν ως σωτήρες του. Εμφανίστηκαν για να βάλουν μια τάξη και έχουμε πλήρη αταξία» πρόσθεσε με νόημα.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή στη δραχμή, τον Σημίτη που έβαλε τη χώρα στο ευρώ και τους ολυμπιακούς αγώνες.

«Αν ήταν Έλληνες δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Δεν θα έπρεπε να είχαμε μπει στη νομισματική ένωση και δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νότης Σφακιανάκης αναφέρθηκε επίσης, στην πρόσφατη πετυχημένη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά. Όπως είπε «ο Βασίλης μου λέει προστυχιές. Όταν αλλάζουμε στην πίστα συναντιόμαστε στους διαδρόμους και μου λέει διάφορες προστυχιές», είπε χαριτολογώντας.


Ο τραγουδιστής, ο οποίος παντρεύτηκε με τη σύζυγό του στην Αγγλία το 1991 για πρώτη φορά περιέγραψε ένα χιουμοριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα μια ημέρα πριν το γάμο τους. «Την παραμονή του γάμου μου χάθηκα γιατί έχασα το χαρτάκι με τη διεύθυνση του σπιτιού που θα γινόταν η δεξίωση. Τελικά πήρα τηλέφωνα όλα τα ονόματα που ήταν ίδια με του φίλου που θα μας φιλοξενούσε» περιέγραψε τι συνέβη.

Αποκάλυψε, ακόμα, ότι όταν παντρεύτηκε με την Κίλι έμενε σε υπόγειο στην Καλλιθέα το οποίο και τελικά αγόρασε για να θυμάται το παρελθόν του.

Ο Νότης μίλησε για τις σπουδές της κόρης του σε αμερικανικό κολέγιο και για τη θητεία του γιου του που υπηρετεί τη θητεία του στην Κω.

«Το φέρω βαρέως που η Ελλάδα έχει αμερικανικά, τούρκικα, γερμανικά, γιαπωνέζικα πανεπιστήμια» είπε χαρακτηριστικά.

Ομολόγησε, πάντως, ότι είναι η κόρη του που τον αμφισβητεί περισσότερο από ό,τι ο γιος του.

Αναφερόμενος στην επιστροφή στη δραχμή και σχολιάζοντας το πολιτικό σκηνικό είπε ότι «ο Λεωνίδας πέθανε, οι 300 σκοτώθηκαν, ο Εφιάλτης έμεινε».

Είμαστε ύβρεις τώρα γιατί αντί να κρατήσουμε το φως και τον πολιτισμό κάνουμε αυτά που κάνουμε, πρόσθεσε.

«Μόνο λυκοφιλιά υπάρχει τριγύρω. Είμαστε πάμπλουτη χώρα και την έχουμε νοικιάσει για 99 χρόνια» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον δίσκο με τίτλο «Επικοινωνώ» είπε ότι μιλά για όλα τα θέματα, όπως το Κυπριακό. «Μου έχουν κλέψει ένα κομμάτι της πατρίδας μου» είπε με νόημα ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα τραγουδήσω ποτέ σε κατεχόμενες περιοχές».

(protothema.gr)