Χθες …η αλήθεια για την κατάσταση σε Κεφαλονιά-Ιθάκη!!!

Από χθες (12/4) και ενώ τα κρούσματα κορονοϊού είναι σε πολύ υψηλά πίπεδα σε όλη την Ελλάδα, ο Μητσοτάκης διά της Κεραμέως ανοίγει τα Λύκεια!!!

Τι να πεις και τι να σχολιάσεις…

Είναι ηλίου φαεινότερο πως η Κυβέρνηση των αρίστων του Κούλη «έχει χάσει τελείως τη μπάλα»!

Το μόνο που λες είναι …φαντάσου να κυβερνούσε ο Αλέξης με τον Πολάκη!

Πάμε στην Κεφαλονιά (και την Ιθάκη)…

Παρ’ ότι ΟΛΑ τα μέχρι τώρα rapid test που έχουν γίνει εδώ και καιρό στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης έχουν βγει ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ο αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Χρήστος Παυλάτος δηλώνει ότι «υπάρχει έξαρση κρουσμάτων» και ως επιβεβαίωση των λόγων του, λέει ότι «έχουμε εισαγωγές παραπάνω από το σύνηθες, η κλινική Covid του Νοσοκομείου των 11 κλινών έχει καλυφθεί και έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία της διακομιδής των επιπλέον ασθενών σε Νοσοκομείο της Αχαΐας κατ εντολήν της 6ης ΥΠΕ»!!!

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, την τελευταία εβδομάδα 4 έως 10 Απρίλη, ο Νομός παρουσιάζει …12 μόνο κρούσματα!!!

Και ειδικότερα, στις 4 τελευταίες ημέρες Τετάρτη 7/4 έως Σάββατο 10/4 είχαμε όλα κι όλα 4 κρούσματα και αυτά όλα την Πέμπτη 8/4, με τις άλλες τρεις ημέρες να καταγράφουν …ΜΗΔΕΝΙΚΑ κρούσματα!!!

Έχουν άδικο λοιπόν, σύμφωνα με τα παραπάνω, μαθητές, καθηγητές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των Λυκείων να είναι επιφυλακτικοί ίσως και καχύποπτοι για την αξιοπιστία των self test που από χθες μπήκαν στη ζωή τους δύο φορές την εβδομάδα υποχρεωτικά;

Όχι βέβαια!

Και η ευθύνη σίγουρα για την καχυποψία και την εμφάνιση συνομοσιολογικών φαινομένων, βαρύνει αποκλειστικά την Κυβέρνηση και τα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας, με τη συνευθύνη βουλευτή, περιφερειάρχη και δημάρχων, που αν και οφείλουν να απαιτήσουν την αλήθεια για τα κρούσματα στην Κεφαλονιά και την αξιοπιστία των rapid και self test δεν το πράττουν, οπότε και γίνονται …συνυπεύθυνοι!

Με τρεις λέξεις και δίχως πολλά λόγια: Χθες …η αλήθεια για τα …μηδενικά και την κατάσταση στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη!