Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Κούταβο

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, στα γραφεία του, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κουτάβου.

Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 150 άτομα, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν όμορφα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και εορταστικές χειροτεχνίες με υλικά από τη φύση, όπως κουκουνάρια, κυπαρισσόμηλα, πεσμένα φύλλα, κλαδάκια κ.α. Όλα τα παραπάνω έγιναν υπό την εποπτεία και τις συμβουλές του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου.

Στα παιδιά μοιράστηκαν δώρα και η εκδήλωση έκλεισε με ελαφρύ γεύμα και χριστουγεννιάτικη μουσική!!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας, κ. Σπύρο Σαμούρη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την παραχώρηση ενός λεωφορείου, με το οποίο μεταφέρθηκαν τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο ΣΩΤΗΡ» στο χώρο της εκδήλωσης.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις του και ανανεώνει το ραντεβού του για ανάλογες δραστηριότητες, που σύντομα θα ακολουθήσουν, και για τις οποίες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Προτεραιότητα του Φορέα αποτελεί η δημιουργία ευκαιριών στους κατοίκους της Κεφαλονιάς, στους επισκέπτες της και κυρίως στα παιδιά, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα και να αγαπήσουν τον Εθνικό Δρυμό Αίνου και τις απαράμιλλες ομορφιές που προσφέρει, κάνοντάς τους αρωγούς και συνοδοιπόρους στις προσπάθειες που γίνονται για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του Αίνου και της ευρύτερης Κεφαλονιάς.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

Γεώργιος Δρακάτος

Δρ. Σεισμολόγος

Διευθυντής Ερευνών του Ε.Α.Α.