Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Αδελφότητας Πειραιά

Η Πρόεδρος κ. Μαριολένη Νεοφύτου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά  σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι,  με  αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα και με σκοπό την ενίσχυση του «Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς».

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη δράση αυτή, θα δαπανηθεί εξ ολοκλήρου στην αγορά απαραίτητων αναλώσιμων υλικών και νοσοκομειακού εξοπλισμού.

Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο 14 & 15 Δεκεμβρίου στον 1ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου της Αδελφότητάς μας, Γρ. Λαμπράκη 144- Πειραιάς.

Σας περιμένουμε όλους με εορταστική διάθεση,  να ανταλλάξουμε ευχές  και να πραγματοποιήσουμε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας   «για καλό σκοπό»!

Στο παζάρι μας θα βρείτε εκπληκτικά ντόπια προϊόντα από τα νησιά μας, είδη δώρων, βιβλία, κρασιά, καλλυντικά, ευγενώς προσφερθέντα από συμπατριώτες επαγγελματίες  του νησιού μας, αλλά και φίλους, ευγενείς χορηγούς!

Για Προσφορά Προϊόντων και Χορηγίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής  κ. Δήμητρα Βαλλιανάτου (ηλεκτρονική δ/νση :d.vallianatou@gmail.com), και κ. Στέλλα Βουτσινά  (κιν.: 694462 9744-  ηλεκτρονική δ/νση: holidays@stelladimare.gr)

Θα χαρούμε πολύ, να σας έχουμε κοντά μας στην εκδήλωσή μας αυτή.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να είναι γεμάτος Υγεία, Χαρά και Ευημερία!

Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος

Μαριολένη Νεόφυτου

Η Γενική Γραμματέας

Χρυσάνθη Κοκκόση