Χρόνια Πολλά και Καλά Βασίλη!

Ο τ. διεθυντής του ΟΤΕ Βασίλης Σπυράτος γιόρταζε την Πρωτοχρονιά και κάλεσε στο οικογενειακό του Restaurant «Il Borgo», στο Κάστρο, όλους σχεδόν τους συμμαθητές του της θρυλικής Εκτης του εξατάξιου Γυμνασίου Αρρένων Αργοστολίου του 1971!

Οι παραβρεθέντες απόλαυσαν τα εξαίσια εδέσματα και τα γλυκίσματα που φρόντισε η αεικίνητη οικοδέσποινα σύζυγος του Βασίλη, η Αγγελική, κι’ αντάλλαξαν θερμές ευχές για το Νέο Χρόνο, ενώ ο εορτάζων ήταν και πολύ στα χαϊ του!

Παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, ο τ. δήμαρχος Μάκης Φόρτες, ο Γιώργος Σπυράτος, ο Διονύσης Δρακάτος, ο Χρήστος Παπαδάτος, ο Τάκης Κοσμετάτος, ο Κώστας Δημητράτος, ο Αγγελος Τσιμάρας ο Πάνος Ματιάτος, ο Κώστας Γαλιατσάτος, ο Οδυσσέας Γιαννάτος και ο Παναγής Αλυσανδράτος, που ήρθε ειδικά από τη Νέα Υόρκη για τη βραδιά αυτή.

Μετά το φαγοπότι ακολούθησε τραγουδιστικό σόου, στο οποίο πρωταγωνίστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Κώστας Γαλιατσάτος και ο Οδυσσέας Γιαννάτος.

Το γλέντι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και στο τέλος όλοι αλληλοευχήθηκαν «ευτυχισμένο το 2018» κι’ έδωσαν ραντεβού για την Πρωτοχρονιά του 2019!

Φωτό από τη μάζωξη των συμμαθητών στη γιορτή του Βασίλη Σπυράτου