Χωρίς αίτηση επίδομα γιοκ

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης ενημερώνει ότι την Παρασκευή 15 Ιουνίου εκπνέει η παράταση στην υποβολή της Ενιαίας Αίτησης για την είσπραξη των Αγροτικών Επιδοτήσεων 2018 που συνδέονται με το φυτικό και το ζωικό κεφάλαιο.

Μετά την 15η Ιουνίου, σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το σύστημα υποβολής Αίτησης θα παραμείνει ανοιχτό για λίγες ημέρες, αλλά θα επιβάλλεται ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων).

Υπενθυμίζουμε ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγρότη και το Τμήμα Επιδοτήσεων λειτουργούν καθημερινά από 8:00 έως 16:00 στα ιδιόκτητα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι για την εμπρόθεσμη υποβολή της Αίτησης συμβάλλοντας και φέτος στην σωστή καθοδήγηση του ντόπιου Παραγωγού προκειμένου να του χορηγηθούν όλες οι Αγροτικές Επιδοτήσει και οι Χρηματοδοτήσεις μέσω άλλων προγραμμάτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που δικαιούται για 365 ημέρες τον χρόνο.

O E.A.Σ. ήταν, είναι και συνεχίζει να είναι κοντά στους ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγούς διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για την ευημερία των Νησιών μας.

(Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης)