Ψεύτης με περικεφαλαία! Αν κάποιος δεν θέλει την πεζοδρόμηση στη Σκάλα είναι ο… Θεόφιλος!

Θ. Μιχαλάτος

Aλλο ένα περιστατικό προστίθεται στον ατελείωτο κατάλογο με τις ψευδολογίες του πιο ανεκδιήγητου oλιγάρχη δημάρχου Θεόφιλου στην τοπική ιστορία.

Απροκάλυπτα αν και πρώτος πολίτης ψεύδεται για το θέμα που αποτελεί το κορυφαίο του θέρετρου της Κεφαλονιάς της Σκάλας. Δίχως καμία μα καμία συστολή δείχνει να μην το νοιάζει καθόλου για την περικεφαλαία που έβαλε στο κεφάλι του ως ψεύτης!

Ψεύτης με περικεφαλαία ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, δήμαρχος Αργοστολίου!

Αυτή τη φορά για την Σκάλα και την πεζοδρόμησή της!

Το θέμα έχει εξαντληθεί από τοη «Η» και άλλα τοπικά μέσα, όπως και από δημοτικούς συμβούλους (Φόρτες, Παντελειός) αλλά και παρεμβάσεις από κατοίκους και επιχειρηματίες της Σκάλας και πλέον έχει γίνει ξεκάθαρο στην κοινή γνώμη ότι αν υπάρχει κάποιος που δεν θέλει την πεζοδρόμηση της Σκάλας είναι …ο Θεόφιλος!

Γιατί αν την ήθελε τρία χρόνια τώρα θα την είχε κάνει ΝΟΜΙΜΑ και όχι με μαϊμουδιές και αρπαχτές!

Γι’ αυτό και έχει λουφάξει και σιωπά!

Τι άλλωστε να πει;

Ότι είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίστηκε στο Δ.Σ. επιχειρώντας να φορτώσει σε όσους αντιδρούν τους μη νόμιμους χειρισμούς του για την πεζοδρόμηση της Σκάλας, ανάμεσα στους οποίους και η σύμβουλός του και μέχρι πρότινος αρμόδια για τα πολεοδομικά ζητήματα (και επιτυχημένη μηχανικός στο επάγγελμα) Ασημίνα Γαβριελάτου;

Ψεύτης λοιπόν και με περικεφαλαία!

Και τώρα ΟΛΕΣ του οι ελπίδες του Θεόφιλου βρίσκονται στο αν ο Μητσοτάκης θα δώσει παράταση ή όχι στην προθεσμία που έχει βάλει να πεζοδρομούνται δρόμοι χωρίς να ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες με πρόσχημα …τον κορωνοϊό μέχρι 31/5/2022!

Η σκανδαλώδης απόφαση της Κυβέρνησης βέβαια έχει βγει για να εξυπηρετήσει, όπως έχει γραφτεί, δικούς της δημάρχους όπως στην Αθήνα που τα τελευταία χρόνια έχουν πεζοδρομηθεί πλήθος δρόμοι στην Πλάκα και αλλού!!!

Αν λοιπόν ο Μητσοτάκης δεν δώσει παράταση της προθεσμίας πέραν της 31ης Μαΐου …την έβαψε ο Θεόφιλος!

Θα μείνει με τους αφορισμούς και …την περικεφαλαία του ψεύτη στα χέρια!

Τα πράγματα είναι απλά: Γιατί δεν κάνει ο Θεόφιλος ό,τι ο νόμος ορίζει και να πεζοδρομήσει νόμιμα τον κεντρικό δρόμο της Σκάλας από το περίπτερο και κάτω ή αν θέλει περισσότερους πεζόδρομους να τροποποιήσει το υπάρχον Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο όπως έχουμε γράψει; ΓΙΑΤΙ;

Γιατί απλά είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ και για τα στοιχειώδη «να μοιράσει δυο γαϊδάρων σανό» όπως έχει αποδείξει σε πάμπολλα θέματα! Και γι’ αυτό αρκείται σε ξεπέτα κινήσεις, σε προχειροδουλειές που σχεδόν πάντα στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των κομματαρχών του!

Και θέλετε και την ακραία απόδειξη της ανικανότητας του Θεόφιλου και των παρατρεχάμενών του σε σχέση με την πεζοδρόμηση της Σκάλας έστω και με το νόμο του Μητσοτάκη λόγω Covid; Παρ’ ότι ο νόμος του Μητσοτάκη 4688/2020 βγήκε στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου 24 Μαΐου 2020 ο Θεόφιλος …δεν τον εφάρμοσε στη Σκάλα και το έπραξε …μετά από ένα χρόνο το 2021!!!

Υ.Γ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πληροφορία που κυκλοφορεί είναι… καθυστερημένο πρωταπριλιάτικο ψέμα: Να παρέμβει δηλαδή στο Μαξίμου ο Καππάτος για να παραταθεί η προθεσμία για την κατ’ εξαίρεση πεζοδρόμηση με το γελοίο επιχείρημα του …κορωνοϊού!

Παναγάκη, σοβαρέψου! Ασχολήσου καλύτερα με το πραγματικά σοβαρό και υπ’ αριθμό ένα τοπικό θέμα την Υγεία και άσε τον Θεόφιλο με …την ανικανότητά του!