Όλα τα ονόματα του Συνδυασμού του Μάκη Φόρτε «Η Επόμενη Μέρα»

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού “Η Επόμενη Μέρα” του υποψήφιου δημάρχου Αργοστολίου Μάκη Φόρτε, είναι οι ακόλουθοι:

Εκλογική Περιφέρεια Αργοστολίου

Ανδρεάτου Ευανθία συζ. Δημητρίου, Αντωνάτος Διονύσιος του Αντωνίου,  Βαλλιανάτου-Κουλουμπή Σεβαστή συζ. Ευαγγέλου, Γασπαρινάτος Διονύσιος του Παναγή,  Γιαννάτος Δημήτριος του Οδυσσέα, Διακάτος Κωνσταντίνος του Παύλου, Ζαπάντης Γεώργιος του Νικολάου, Ζαπάντης Διονύσιος του Σπυρίδωνος, Κατσούδα Φανή του Ευαγγέλου, Λεγάτος Σπυράγγελος (Σπύρος) του Δημητρίου, Μαζαράκη Ειρήνη (Ρένα) του Βασιλείου, Μαρκάτου-Αλυσανδράτου Μαρία του Παναγή, Μελάς Γεράσιμος του Ευαγγέλου, Μπατιστάτος Αριστοτέλης του Διονυσίου, Μποζάς Νικόλαος του Ανδρέα-Γεωργίου, Παγουλάτος Διονύσιος (Μπόνης) του Αναστασίου, Πεφάνης Σπυρίδων του Αγγέλου, Πολλάτος Γεράσιμος του Στράκου-Ευαγγέλου, Πολλάτου Πραξιθέα (Πραξία) συζ. Νικολάου, Τεπελένα Μαρινέλα του Κρίστο, Τζωρτζάτος Γεώργιος του Σπυραγγέλου, Φλαμιάτου Μαρία του Αδαμάντιου, Χαρίτου-Καραντινού Ελένη του Χαραλάμπους.

Εκλογική Περιφέρεια Ελειού-Πρόννων

Γαβριελάτος Αργύρης του Ελευθερίου, Διονυσοπούλου Ερμιόνη του Τζαννή, Κωνσταντάτος Γεράσιμος του Νικολάου, Μπατιστάτου-Σιμωτά Σταματούλα (Τούλα) του Παναγή, Σπαθής Ελευθέριος του Γερασίμου, Στάβερης Κυριάκος (Ricky) του Γερασίμου.

Εκλογική Περιφέρεια Λειβαθούς

Αντωνάτου Λεμονιά του Παναγιώτη, Αντωνοπούλου Γεωργία του Παναγιώτη, Βαρούχας Ιωάννης του Φίλιππα, Γιαννάτου Σπυριδούλα (Ρούλα) του Παναγή, Κοτρώτσιος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Λυκιαρδόπουλος Διονύσιος του Σπυρίδωνος, Παπαδάτου Ιουλία (Τζούλια) του Ηλία, Σάκαλης Σπυρίδων του Γεωργίου, Τζωρτζάτου Μαριάνθη του Παναγή, Φράντζιου Κασσιανή (Αννη) του Χαρίτου, Φωκά Βασιλική (Βίκυ) του Παύλου.

 Εκλογική Περιφέρεια Ομαλών

Μεσολωράς Γεράσιμος του Χρήστου, Σταθούλη Παρασκευή (Βούλα) του Σπυρίδωνος.