Όλη η Ν.Δ. ήταν εκεί!

Οπως είναι γνωστό τα τελευταία 12 χρόνια ο Παύλος γιορτάζει την ονομαστική του εορτή στον Αγιο Κωνσταντίνο, πάντα με πολύ λίγους φίλους και όλους τους συγγενείς του, τον μαστρο-Γιάννη τις αδελφές του και τα ανήψια του.

Φέτος όμως γιόρτασε στο σπίτι του, στο Ψυχικό. Ως επί τον πλείστον, οι περισσότεροι από τους καλεσμένους ήταν νεοδημοκράτες πολιτικοί φίλοι του Παύλου.

Στο δείπνο που παρέθεσε παραβρέθηκαν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης μετά των συζύγων τους, καθώς και ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρώην Επίτροπος και υποψήφιος πρόεδρος Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας, ο βουλευτής Κορίνθου Χρίστος Δήμας, ο βουλευτής Επικρατείας και τέως Πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης, ο βουλευτής Β’ Αθηνών Νίκος Δένδιας, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ο ευρωβουλετής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο αναπληρωτής Τύπου και εκπρόσωπος της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο τέως υπουργός Στέφανος Μάνος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης και φυσικά το παρόν έδωσε ο συνεορτάζων Πέτρος Δούκας με τά της συζύγου του Ιλεάνας Εβερτ.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε τους γνωστούς ποινικολόγους Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, τον διευθυντή του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Ελλάδα Παναγιώτη Καρβούνη, τον γνωστό καρδιοχειρουργό Στρατή Παττακό, τον τ. νομάρχη Νότη Μαρκάτο, τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο, την εκδότρια Κατερίνα Τερζοπούλου, την επιχειρηματία Κατερίνα Λαλαούνη, τον συγγραφέα Jeffrey Siger, την κουμπάρα του Παύλου, γνωστή συγγραφέα, Κατερίνα Τσεμπερλίδου κ.ά.

Αν και το ξενύχτησαν, ο Παύλος παρόλο αυτά έφυγε χθες για Κεφαλονιά πρωί πρωί, ώστε να λειτουργήσει το εκκλησάκι «Απόστολος Παύλος» στο κτήμα του σήμερα το πρωί!

Δ.Δ.-

Ο Παύλος με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη και την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζιδάκης με τη σύζυγό του, τον Παύλο και τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη
Ο τ. βουλευτής Δρ. Θάνος Ασκητής με την σύζυγό του Παύλου Αννέτα (δεξιά) και την συνεργάτιδά του Παύλου Ιουλία Χατζάκη
Ο τ. υπουργός Πέτρος Δούκας με την Αννέτα και την πρόεδρο ΝΟΔΕ Ψυχικού-Φιλοθέης Πένυ Χατζηαθανασιάδου
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης με τη σύζυγό του και τον τ. υπουργό Πέτρο Δούκα
Ο Παύλος με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Αδωνι Γεωργιάδη και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου
Ο Παύλος με τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη