Όλοι εξαφανισμένοι!!!

Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ μεγαλώνει καθημερινά στην Κεφαλονιά και οι φήμες οργιάζουν την στιγμή που κανείς αρμόδιος δεν βγαίνει να ενημερώσει τον κόσμο.

Και όχι μόνο δεν υπάρχει ενημέρωση για το τι συμβαίνει αλλά το αντίθετο ανακοινώνονται αρνητικά το σύνολο των rapid test όπου κι αν γίνονται.

Σε  Αργοστόλι, Σκάλα, Πόρο, την ώρα που είναι κοινό μυστικό πως ο κορονοϊός καλπάζει!

Πως συμβαίνει να γίνεται έκρηξη των κρουσμάτων και τα rapid test να είναι εξ ολοκλήρου αρνητικά;

Πως συμβαίνει οι εστίες του κορονοϊού να είναι γνωστές τοις πάσι και να μην κλείνει καμία;

Πως συμβαίνει κανένας αρμόδιος περιφερειάρχης ή αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχος ή αντιδήμαρχος, κανένας κυβερνητικός παράγοντας ή βουλευτής, να μην βγαίνει να ενημερώσει τον κόσμο όταν ο φόβος, η ανησυχία ακόμη και ο τρόμος πλανώνται πάνω από την Κεφαλονιά;

Γιατί δηλαδή ο δήμαρχος της Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας βγαίνει και κάνει ανακοινώσεις με το που εμφανίζεται ένα κρούσμα στο νησί και στην Κεφαλονιά όλοι σιωπούν και ιδιαίτερα ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος όταν είναι κοινό μυστικό τι συμβαίνει και πάνω απ’ όλα υπάρχουν τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ;

Δεν νομίζουμε ότι πρέπει να είσαι ειδικός λοιμωξιολόγος για να καταλάβεις ότι κάτι συμβαίνει και κάτι πρέπει – έπρεπε  να γίνει για να προληφθεί το κακό.

Ιδού τι λένε τα επίσημα στοιχεία:

Από 7/3 μέχρι 13/3 καταγράφηκαν 4 μόνο κρούσματα και από 14/3 μέχρι 20/3 υπήρξαν 9 κρούσματα.

Την επόμενη εβδομάδα 21/3 με 27/3 γίνεται το …μπαμ με 20 κρούσματα και μέσα τρεις μέρες …φθάσαμε στα.. 18!

Και συγκεκριμένα το τελευταίο 10ήμερο:

21/3: 1 κρούσμα – 22/2: 2, 23/3: 3 – 24/3: 4 – 25/3: 1 –  26/3: 4 – 27/3: 5 –  28/3: 4 –  29/3: 4 και ξαφνικά το μπαμ… 30/3 εκτιναχθήκανε στα 10!

Και επειδή θα αρχίσουν τα κηρύγματα περί …ατομικής ευθύνης.

Η ατομική ευθύνη του καθενός έχει αξία όταν πρώτα η πολιτεία με τους θεσμούς της, κυβέρνηση, περιφέρεια, δήμος, έχει κάνει το καθήκον της!

Και στην Κεφαλονιά ουδείς εξ αυτών δεν το έχει κάνει!

Ούτε με την θωράκιση του υγειονομικού συστήματος και τη στελέχωση του νοσοκομείου και μαζί με την επιστροφή της κλεμμένης ΜΕΘ. Ούτε με τους αυτονόητους ελέγχους στις εισόδους του νησιού! Ούτε με τα rapid test την ώρα που έπρεπε! Ούτε με την επιβολή των μέτρων στις εστίες των κρουσμάτων! Ούτε με την στοιχειώδη ευθύνη της ενημέρωσης ων πολιτών!

Τώρα, θυμηθείτε το, θα καταφύγουν στην εύκολη λύση όπως τον Φλεβάρη!

Θα βάλουν στην απόλυτη καραντίνα την Κεφαλονιά και θα ξεγνοιάσουν!