Όχι στα Κηπούρια τα γιγάντια τέρατα, λέει ο Αετός Καμιναράτων

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

Σας ξέρουμε σας μάθαμε:

Κύριοι της Περιφέρειας και Κύριοι του Δήμου, ενώ έχετε ψηφίσει ΟΧΙ στα συμβούλια σας, εσείς οι ίδιοι δώσατε άδεια να μεταφερθούν από το λιμάνι του Αργοστολίου στα Κηπούρια τα Γιγάντια Τέρατα.

Σας παραθέτουμε την απόφαση με την υπογραφή του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης 17/14-12-2018 ( Αρ. Απ .286/18) όπου εγκρίνει το αίτημα της POROS SEA TRAVEL για εναπόθεση ιστών και πτερυγίων ανεμογεννητριών στον χώρο λιμένος, αντί του ποσού των 4,000€

Και την απόφαση της Περιφέρειας με την υπογραφή της προϊσταμένου Δ.ΚΑΚΟΝΥΧΤΗ όπου δίνει άδεια στην εταιρία Θ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ. 31-12-2018 για μεταφορά στο οδικό δίκτυο της Παιλικής .

Κρίμα που δεν έχετε κάνει τίποτα για να τους καθυστερήσετε!!!

Δεν μπορεί να λέτε και του γάτου καλημέρα και του ποντικού μποτζόρνο!!!

Δήμαρχε!!! το ήξερες; Σε ενημέρωσε η όχι ο πρώην αντιδήμαρχος σου και μάλιστα από τα Χαυδάτα;

Και εσύ κλαψουρίζεις ότι είσαι κοντά μας;

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

Φίλες και φίλοι βρεθήκαμε προ εκπλήξεως όταν αντικρίσαμε στο λιμάνι του Αργοστολίου να ξεφορτώνονται τα Γιγάντια Τέρατα, όπου έχουν σκοπό να βάλουν στα Κηπούρια.

ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ:

Γνωριζόμαστε καλά και έχουμε πολλά ερωτηματικά απέναντι σας για τον τρόπο που έχετε ενεργήσει απέναντι στης Ανεμογεννήτριες στην περιοχή των Κηπουραιών.

Τελευταία προθεσμία ή θα σας χειροκροτήσουμε ή δεν θα μπορείτε να πατήσετε το ποδαράκι σας στο Ληξούρι.

ΔΗΜΑΡΧΕ:

Βαλε τα αμάξια του Δήμου στην άκρη του δρόμου, που είναι και νόμιμα να μην περάσουν οι νταλίκες.

ΔΕΣΠΟΤΗ:

Συνεργάσου μαζί μας και με το Δημαρχείο για να μην περάσουν και εγκαταστήσουν στον ιερό τόπο των προγόνων μας τα γιγάντια τέρατα.