Άλλη μια συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Κεφαλονιάς με τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς

Ακόμη μια συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου και των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς αυτή τη φορά στο Γυμνάσιο Πάστρας και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου.

Συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο Πάστρας ανακαινίστηκαν πλήρως οι τουαλέτες και πλέον όπως μπορεί κανείς να δει στις φωτογραφίες είναι από τις λίγες σε όλη τη χώρα με αυτή την πολυτέλεια και την καθαριότητα.

Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρία Κουνάδη είχε ως απόλυτη προτεραιότητα την ανακαίνιση των τουαλετών του σχολείου αφού πέρσι είχαν γίνει οι τουαλέτες των κοριτσιών και φέτος έπρεπε να γίνουν των αγοριών.

Στην προσπάθειά της αυτή αρωγός και πάλι τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς που κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου τα Ιχθυοτροφεία αγόρασαν 8 καινούρια lap top και εξοπλίστηκε η αίθουσα υπολογιστών του Σχολείου.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όταν μια συνεργασία στηρίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση και στην απαιτούμενη διαφάνεια μπορούν να γίνουν θαύματα!

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά Διοίκηση και Ιδιοκτήτες των Ιχθυοτροφείων για αυτές τους τις πρωτοβουλίες κι ελπίζουμε να βρουν μιμητές.