Έγραψαν ιστορία οι Πρόννοι στο Ληξούρι. Πήραν τον τίτλο νικώντας τον Παλληξουριακό 1-0

Οι Πρόννοι έγραψαν ιστορία την Κυριακή μέσα στο Ληξούρι, όπου νίκησαν στο φινάλε των playoffs τον Παλληξουριακό με 1-0 και κατέκτησαν για πρώτη φορά τον τίτλο της Α’ Κατηγορίας, ενώ θα είναι και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Νομό μας στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη, πηγαίνοντας κόντρα στα προγνωστικά, νίκησε τον κυπελλούχο Παλληξουριακό μέ ένα γκολ που πέτυχε στο 90”+5 ο Κ. Ζαρνακούτης «παγώνοντας» το γήπεδο του Ληξουρίου.

Οι «Ερυθρόλευκοι της παλικής» έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, αλλά το «χρυσό γκολ» ήρθε από τους Πρόννους.

Συγκεκριμένα στο 90+5’ ο Κυρ. Στάβερης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, δημιουργήθηκε μια σύγχυση στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον επιθετικό των Πρόννων που έκανε ένα πλασέ, από το οποίο αιφνιδιάστηκε ο τερματοφύλακας του Παλληξουριακού και η μπάλα αργά και βασανιστικά κατέληξε στα δίχτυα του.

Καλή η διατησία του κ. Σπ. Μαγουλά με βοηθούς τους κ.κ. Ελ. Μενεγάτο και Π. Κομητόπουλο.

Πρόννοι: (Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής (84’ Στάβερης Ν.), Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χ, Κουρκουμέλης Σπ., Κόμητας, Ζαρνακούπης, Πολλάκης, Αποστολάτος, Στάβερης Κυρ..

Παλληξουριακός: (Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Τζιαρτζάνης, Αρμάντο, Λούλουδας, Ζερβός (55’ λ.τ. Λυκούδης), Αντωνάτος Ηλ. (75’ Μαρκάτος Σπ.), Μπράτι, Lalaj (69’ Μπαλάσκας), Αντωνάτος Κ., Μουρελάτος Χ.Σ. (69’ Σινάι).

Το «χρυσό γκολ» του Κ. Ζαρνακούτη στο ματς Παλληξουριακού-Πρόννων (φωτό sportsthea)