Ένας έκαστος εκ των ιδίων, την…”βιόλα” του!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

Δυο λόγια, για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημά μας! Μια μεγάλη “αρρώστεια” μας, από πολύ παλιά: EINAI γεγονός ότι, ο εκάστοτε Υπουργός Παιδείας …αρπάζει το …”βιολί” των αλλαγών και …παίζει! Με …μανία!! Του αλλάζει …τα φώτα, θα έλεγα! Μέχρι να …γίνουν οι χορδούλες του θρύψαλα!! Δεκαρίτσα τσακιστή δεν δίνει, για την …μουσική που …”παράγει”! ΑΡΚΕΙ να …”παίζει”! Κι ό,τι του …βγεί! ΘΕΛΕΙ να αφήσει και αυτός την …”σφραγίδα” του!

Εν τω μεταξύ, μεταξύ άλλων πολλών, το γνωστό και εις βάρος Κράτους, φοιτητών και γονέων των απεχθέστατον έγκλημα, συνεχίζεται!

Γίνομαι σαφέστερος: ΑΝΤΙ να καταφθάνουν από όλον τον Πλανήτη φοιτητές συγκινημένοι και ευγνώμονες, για να αποκτούν το Δοκτορά τους εδώ (στην φιλοσοφία για παράδειγμα) στους Χώρους που εδίδαξαν οι Μεγάλοι Σοφοί μας Διδάσκαλοι, αυτοί των οποίων ένεκεν υπάρχουν αυτές οι επιστήμες, καταθέτοντες και τις δεκάδες τα χιλιαρικάκια τους κοντά μας, εμείς, διαθέτουμε χρήματα που …δεν έχουμε και στέλνουμε τους Νέους μας μας για να σπουδάσουν τέτοια αντικείμενα, στα πλέον απίθανα μέρη της υφηλίου μας!!

ΌΛΑ στον βωμόν αρρωστημένων, ανεξίτηλα “χρωματισμένων” κομματικών “στροφών” και καταστρεπτικών, με την υγιέστερη λογική δυσεξήγητων, ρηξικέλευθων …”ιδεολογιών” της τρύπιας δεκάρας!!

ΠOΙOΣ θα σταματήσει αυτήν την τόσο ολισθηρή “Πορεία” μας;

ΕΙΜΑΣΤΕ ή δεν είμαστε ΑΞΙOΙ, της θλιβερής τύχης μας;

Εχουμε κάποια ελπίδα, με αυτά τα μυαλά που, εν έτει 2016, ΑΚOΜΑ διαθέτουμε;;;