Έξαλλος ο Μανόλης Βαλέτας κατά δημάρχου και αντιδημάρχου για τη Γέφυρα Καραβόμυλου-Σάμης

Εξαλλος έφυγε χθες από το Δ.Σ. ο τ. δήμαρχος Σάμης κ. Μανόλης Βαλέτας και ερχόμενος στα γραφεία του «Η» κατέθεσε την ακόλουθη δήλωση:

«Ντροπή! Δήμαρχος και αντιδήμαρχος, ενώ μας λένε ότι «καθαρίζουν» πάντα και είναι παντοδύναμοι, στο θέμα της Γέφυρας Σάμης-Καραβόμυλου μας είπαν στο χθεσινό Δ.Σ. ότι δεν έχουν καμία ευθύνη και σφυρίζουν αδιάφορα, αγνοώντας τους κατοίκους και τις κινητοποιήσεις τους.

Επίσης, έθεσαν θέμα χρηματοδοτήσεως της Γέφυρας σαν να μας κάνουν χάρη εισπράττοντας ταυτόχρονα τα χρήματα των Σπηλαίων Μελισσάνης και Δρογκαράτης.

Τι έγινε ξαφνικά και δήμαρχος και αντιδήμαρχος Σάμης άλλαξαν συμπεριφορά και από «άγγελοι» (κατασκευαστές Σχολείου και Δημοτικού) μεταμορφώθηκαν σε «διάολοι»-αντίπαλοι της Σάμης.

Εγώ από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα προσπαθήσω να λύσω το θέμα της Γέφυρας με οποιοδήποτε τρόπο πηγαίνοντας ακόμα και φυλακή, σεβόμενος τη θητεία μου ως δήμαρχος Σάμης και ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

Επίσης, πρέπει να επισημάνω ότι για την υπόθεση της Γέφυρας ελέγχεται και η βουλευτής του Νομού, η οποία παρά τις υποσχέσεις της για το θέμα δεν έχει κάνει τίποτα».