Έφυγε στα 49 ο απόστρατος Λιμενάρχης (Λιμενοσταθμάρχης) Σάμης Ανδρέας Σοφιανός

«Εφυγε» χθες το πρωϊ στα 49 του χρόνια ο Ανδρέας Σοφιανός, απόστρατος Λιμενάρχης (Λιμενοσταθμάρχης) Σάμης από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Ανδρέας Σοφιανός, κάτοικος Καραβομύλου, χθες το πρωϊ (10 π.μ. περίπου), στα ξαφνικά, υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο. Αμεσα η οικογένειά του ενημέρωσε το Κέντρο Υγείας Σάμης και ξεκίνησε η μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, αλλά δυστυχώς, κατέληξε στη διαδρομή.

Ο Ανδρέας Σοφιανός, με καταγωγή από την Κυλλήνης, υπηρέτησε πολλά χρόνια στο Λιμενικό Σώμα Κεφαλονιάς, ήταν παντρεμένος με την Τέτη Αμούργη και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, μίας κόρης 17 ετών και ενός γιού 12 ετών.

Ηταν ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης, πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Σάμης και του Καραβόμυλου, αλλά και στους συναδέλφους του Λιμενικούς. Καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του στο Λιμενικό Σώμα, υπήρξε άριστος αξιωματικός.

Το τελευταίο «αντίο» στον εκλιπόντα θα πουν η οικογένειά του, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι, σήμερα στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στον Καραβόμυλο.

Η Οικογένεια του Ανδρέα Σοφιανού, επιθυμεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο Ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο «Η» στέλνει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά του συλλυπητήρια.