Αγωνία στον ΝΕΟΛ για την τελική απόφαση στη Γ’ Εθνική

Την οριστική διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων γνωστοποίησε χθες η ΕΟΚ με επιστολή της στα αθλητικά σωματεία και τις ομάδες.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι “Το Δ.Σ. θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων”.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι με την από 4 Μαΐου 2020 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ δεν θα συνεχιστεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19 και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της πολιτείας. 

Για την διεξαγωγή της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων θα ζητηθεί η θέση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών/τριών στα ΑΕΙ. 

Το Δ.Σ. θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων». 

Μετά από αυτή, την αναμενόμενη όμως εξέλιξη, η αγωνία για τον ΝΕΟ Ληξουρίου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 1ο όμιλο, είναι μεγάλη και θα περιμένει την τελική απόφαση της επόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ., όπου θα παρθούν οριστικές αποφάσεις και θα λάβει υπόψη του βαθμολογίες, αλλά και τις προτάσεις των Σωματείων.

Ο ΝΕΟΛ είναι 4ος με 31β. ενώ στην 1η θέση είναι το Φάληρο, ο Ηλυσιακός και η Κόρινθος με 32.