ΑΕΡOΔΡOΜΙO και …αερολογίες!! (2ον)

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

• Η ΧΘΕΣΙΝΗ μου εδώ αναφορά, ήταν γύρω από τα λυπηρά διαδραματιζόμενα στην Κεφαλονιά, μετά τον καταιγισμόν ενημερώσεων, άρθρων σχετικά με το εγχείρημα, τηλε-διάσκεψιν (επί του θέματος) του Περιφερειακού μας Συμβουλίου και κάθε είδους δημοσιευθεισών ενημερώσεων-ανακοινώσεων ότι επίκειται και μάλιστα με διαδικασίες “FAST TRACK”, απίστευτη απαλλοτρίωση… 320 στρεμμάτων, για… επέκταση των χώρων του αεροδρομίου Κεφαλονιάς!

• ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ και ακριβώς, σε “εφιαλτικά βράδυα των ιδιοκτητών” που οδυρόμενοι, αφού χάνουν τα πάντα, νοιώθουν πως τους σπρώχνουν προς την πτώχευση και το… Δαφνίον, για το “αφηρημένο φημολογούμενο εγχείρημα” και επίσης έγραψα για “απορίες και διερωτήματα του ίδιου του Περιφερειάρχου” ως και για τους ιδιοκτήτες “οι οποίοι απεγνωσμένα προσπαθούν και διερευνούν, από μόνοι τους, κάποιες πληροφορίες, σε σχέση με το ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ φημολογούμενον εγχείρημα, το οποίον όμως και ήδη επηρεάζει καταλυτικά, τις ζωές των ιδίων και αναμφίβολα το μέλλον των παιδιών τους”!

• ΕΙΧΑ ΤOΥΣ ΛOΓOΥΣ ΜOΥ, που έτσι (σε ύφος απορίας και αμφισβήτησης!) έθετα τα τεκταινόμενα! ΑΦOΥ μερικές ώρες μετά την σχετική γραπτή αλλά και προφορική μου παρέμβαση ( Ήμουν παρών, στην τηλε-διάσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου για το θέμα) έλαβα το πιο κάτω μήνυμα, από τον αγαπητόν μου,πάντοτε “επί των επάλξεων”, διευθυντήν του γνωστού ραδιοφωνικού μας σταθμού “COSMOS RADIO 96.5”, κον Δημήτριον Αλοϊζον : “Σ_ΣΤΑ τα λέτε κύριε Σιμωτά, αλλά πρέπει να τα γράψατε πρίν την ανάγνωση του εγράφου του ΤΑΙΠΕΔ, που διαψεύδει Περιφερειάρχη και Δήμαρχο! ΔΕΝ υπάρχει καμία μελέτη για απαλλοτρίωση και ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο θέμα! Να ηρεμήσουν οι κάτοικοι, το  ΤΑΙΠΕΔ τους διαψεύδει κατηγορηματικά..”!!!

• “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤOΙO ΘΕΜΑ”!!!! ΕΝ Τ_ ΜΕΤΑΞΥ, υπάρχει ή “δεν υπάρχει” τέτοιο θέμα, οι Ιδρωτόβρεχτες περιουσίες των Κεφαλλήνων στην εν λόγω περιοχή, τίθενται σε καθεστώς αμφισβήτησης του μέλλοντός τους και (κατά συνέπειαν) της εμπορικής τους αξίας!! ΣΕ ποια άλλη Χώρα συμβαίνουν τέτοια ή παρόμοια… “ρεζιλίκια” ; ΠOΥ ;;

• ΜOΝOΝ εν Ελλάδι κα δη το 2016!!

• ΑΜOΙΡΕ Έλληνα “αμνέ”!!

• Υ.Γ : Προσωπικά και με τα χρόνια που μεταφέρω στις γεροντικές μου πλάτες, ΔΕΝ πιστεύω και δεν εμπιστεύομαι, ούτε τους τις “απαλλοτριώσεις” ανακοινώσαντες, ούτε τους αυτές… διαψεύδοντες!!!